Garnier Ultra Doux Zuiverende Droogshampoo

Iedereen weet dat je haar veel wassen niet meteen de beste oplossing is als je vettig haar hebt. Daardoor wordt het nog sneller vet, waardoor je het vaker wilt wassen, waardoor het sneller vet wordt… Een vicieuze cirkel, dus. Maar ik heb nu het perfecte product gevonden om die cirkel te doorbreken! Ontmoet de Zuiverende Droogshampoo van Garnier Ultra Doux.

Je hebt dit schatje vast al wel eens gezien – de reclame op tv, of in de boekskes. Goede reclame in ieder geval, want ze hebben mij meteen overtuigd en ik heb meteen een flesje gekocht.

Eens kijken naar de beloftes: “absorbeert overtollig talg, verfrist en geeft volume”. Klinkt goed! Wat me daarna opviel was de citrusextract die erin verwerkt zit. Ik ben er dol op, dus alvast een grote thumbs up!

De gebruiksaanwijzingen zijn simpel: goed schudden, ongeveer 15 centimeter van je vettige lokjes houden en spuiten maar. De droogshampoo zou bijgevolg een ‘onzichtbaar’ laagje achterlaten, waardoor je binnen 2 minuten terug vetvrij haar hebt.

Het eerste wat ik moet zeggen is dat de droogshampoo absoluut niet onzichtbaar is. De eerste keer dat ik het gebruikte, lag er een dikke witte laag op mijn haar (ook al had ik een half uur geschud met het flesje) die ik er met moeite uit kreeg. Maar ik moest wel toegeven; wat had het goed gewerkt!

Mijn haren waren niet meer vettig, roken lekker en waren lekker voluminieus! En het beste was dat ze fris bleven – met veel droogshampoo’s heb ik diezelfde avond weer vettig haar.

Maar… De tweede keer dat ik het gebruikte kwam er precies niks uit de fles, en mijn haar werd diezelfde avond alweer terug vettig. Heel raar maar vooral teleurstellend, omdat ik de eerste keer zo enthousiast was. Maar goed, het heeft de wasbeurt een dagje uitgesteld dus daar ben ik al tevreden mee.

Als je op zoek bent naar een fijne droogshampoo die lekker ruikt en een wasbeurt een dagje kan uitstellen, dan is dit zeker iets voor jou! Ik ben er alvast wel tevreden mee, en hij staat bovenaan mijn lijstje met droogshampoo’s. Alleen vind ik het wel raar dat hij de eerste keer ZO goed werkte, en daarna minder. Maar goed, hij doet wat hij belooft!

De Garnier Ultra Doux Zuiverende Droogshampoo kost €5,99 en is te koop bij de drogisterij.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. Karolien says: Reply

  Ik gebruik de droogshampoo van schwarzkopf. Hij ruikt wel niet zo lekker maar werkt wel heel goed. Ik spuit hem op mijn haren, laat hem even intrekken en dan wrijf ik het wit uit mijn haar met een handdoek en ga ik nog een keer met een borstel door mijn haar. Ik heb deze van garnier ook al uitgeprobeerd maar deze vond ik ook niet zo goed.

 2. Leuk om te zien dat er nu meer bedrijven zijn met droogshampoos. Eerlijk gezegd gebruik ik ze nog niet echt, aangezien ik de geur telkens te overheersend vind, maar misschien wen ik er wel aan op een dag.

 3. Frauke says: Reply

  Hmmm jammer dat 'ie het niet zo goed doet! Dat je haar snel weer vet werd en er niks uitkwam op dag 2 … 🙁

 4. marijke04 says: Reply

  Ik zie geen witte waas en helaas werkt hij voor mij niet echt… Misschien moet ik eerst een half uur schudden 😉 Toch is proberen om de volgende keer iets langer te schudden 🙂

 5. Klinkt goed ! Ik moet ook maar es overschakelen op droogshampoo. Mijn haar lijkt nergens naar door elke dag met mn fiets naar het werk te gaan maar het elke dag wassen is een beetje teveel van het goeie.

 6. Bianca says: Reply

  Ben ik wel benieuwd naar!

 7. Jammer dat er toch een stevige witte laag uit komt. Het resultaat klinkt wel veel belovend.
  Liefs, xxx

 8. beautiesatwork says: Reply

  das wel raar 🙂

Leave a Reply