Ga op zoek naar een nieuwe uitdaging met StepStone

Je weet wat men zegt: ‘maak van je hobby je baan en je hoeft geen dag meer te werken’. Helaas geldt dat voor velen niet. En elke dag met tegenzin jezelf uit bed sleuren en schoorvoetend naar het werk gaan, is toch geen leven?
Internationale jobsite StepStone is er nu om je uit die sleur te halen. StepStone is één van de grootste jobsites in Europa met een hele duidelijke missie: kandidaten en bedrijven bij elkaar te brengen om zo de perfecte match te realiseren. Per maand wordt de website meer dan 24,9 miljoen (!) keer bezocht door mensen uit België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Oostenrijk, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Of je nu echt op zoek bent naar een nieuwe job of gewoon open staat voor een spannende, nieuwe uitdaging: StepStone helpt je alvast op de juiste weg. Je kan namelijk nu online een CV aanmaken die vervolgens in de databank van StepStone belandt. Je kan zelf deze databank bekijken, net zoals de meer dan 4000 rekruteerders van allerlei bedrijven. Als jij de geschikte kandidaat bent voor hen, kunnen ze je rechtstreeks contacteren. De kans is groot dat een nieuwe carrière op je zit te wachten, verstopt in de databank van StepStone.

Een CV aanmaken is trouwens erg gemakkelijk. Je hoeft heus geen online genie te zijn om dit klaar te spelen. Het aanmaken en online publiceren van je CV duurt slechts enkele minuten. Bovendien bespaart het je heel wat tijd want je hoeft namelijk niet elke keer je CV opsturen of mailen naar allerlei bedrijven. Dankzij de databank van StepStone vinden zij jou!

Naast een mogelijk nieuwe carrière kan je nu ook een leuke prijs winnen. Als je nu een CV aanmaakt, maak je kans op een iPad 2 (gedurende twee weken) of een prachtige citytrip (na die twee weken)!

Dus waar wacht je nu op? Maak snel je StepStone CV aan en vind jouw droomjob. Oh, en misschien win je ook wel een superleuke prijs er bovenop! 😉

Veel liefs,
Diana


Sponsored by BuzzParadise

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone