Ga de zomer in met Esprit

Ik ben en blijf een wintermens: dikke truien, sjaals en twee paar sokken. Zo loop ik het liefst rond. Maar we kunnen er niet om heen: de zomer staat voor de deur. Voor velen betekent dat een nieuwe warderobe. Weg met de winterkleren en kom maar op met die jurkjes, rokjes en shirtjes!

Ook Esprit heeft een uitgebreid aanbod aan zwierige rokjes, luchtige jurkjes en zachte tops. Je vindt nu in de Esprit shop tal van leuke, nieuwe items waarmee je je kleerkast helemaal zomerklaar maakt. Ik heb mijn favorieten op een rijtje gezet.

Onderstaand jurkje is een must have in elke kleerkast: een casual jurkje gemaakt van katoen en in een neutrale kleur. Je kan hem opkleden met felle accessoires om het iets chiquer te maken. Of je doet wat ballerina’s aan en je ziet er even fashionable uit. De vorm is ook erg leuk, met de zwierige onderkant.

Dit jurkje is ook heel mooi. Het is een wikkeljurk: ideaal voor dames met een buikje of een zware boezem. De print is ook supermooi en de halflange mouwen camoufleren je armen ook. Een echt multifunctioneel kledingsstuk dus!

Ik ben tegenwoordig helemaal gek van tops met prints. In de afgelopen maanden heb ik een stuk of drie tops met aztec print binnengehaald. Onderstaande variant moet ik dus gewoon in mijn kleerkast hebben! De vrolijke kleurtjes maken het ook helemaal zomers.

 

Dit zijn slechts enkelen van mijn favoriete items uit de webshop. Als je even gaat kijken, zie je meteen dat Esprit een gigantisch aanbod aan kledij heeft. Het gaat van erg goedkoop tot meer high end, en er zit ook iets bij voor elke smaak. Je hebt dus geen excuus meer om even binnen te springen bij een Espritwinkel!

Zijn jullie al gaan shoppen voor een nieuwe zomergarderobe?

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Oh, ik vind die laatste héél erg leuk! Ik ben net 8,5 kg afgevallen en denk dat ik ook een nieuwe zomergarderobe nodig heb ;-).

  1. DianaAPBL says: Reply

   Waw, proficiat! Nog meer reden om te gaan shoppen, dus. 😀

 2. Mme_Sophistique says: Reply

  Ik vid de jurkjes van esprit altijd prachtig en deze zijn geen uitzondering 😀

 3. Redhotjillypeppers says: Reply

  Dat wikkeljurkje is mooi. Ik ben al een paar keer flink gaan shoppen dus ik ben helemaal klaar voor de zomer ! 🙂

Leave a Reply