Fotosieraad Names4Ever

Mijn excuses voor de radiostilte – er is het een en ander gebeurd waardoor ik even een blogpauze heb genomen. Mijn hondje Butters is namelijk twee weken geleden onverwachts gestorven, 3 maanden nadat mijn ander hondje is overleden. Het was een serieuze schok. Ik heb dus even tijd voor mezelf genomen, en ben heel blij met alle steun die ik heb gekregen.

Ik werd gecontacteerd door Names4Ever, een leuke webshop waar je snel en gemakkelijk gepersonaliseerde juwelen kunt maken. Van naamkettingen tot geboortestenen en bedels – je vindt het allemaal bij Names4Ever én je kunt ze allemaal van een persoonlijke toets voorzien. Ik kreeg van de lieve mensen van Names4Ever de kans om een mooi foto sieraad te maken. Het was het perfecte moment want ik zocht nog iets moois om Butters aan te herinneren. Ik koos er dus voor om hem te laten vereeuwigen op een prachtige zilveren hanger.

Het bestellen was een simpel proces: je selecteert het sieraad dat je wilt, je uploadt een foto van 700×700 pixels en Names4Ever doet de rest – zij maken een mooie uitsnede zodat de foto het beste tot z’n recht komt. Je kan er voor kiezen om het sieraad met of zonder een ketting te bestellen. Binnen een weekje ontvang je je sieraad netjes ingepakt bij jou thuis. Ik was echt verrast door het simpele proces en de snelle levering, echt heel fijn.

Ik ben super tevreden met het eindresultaat. Ze hebben Butters z’n blik en oren perfect gegraveerd; zelfs zijn vachtpatroon is spot on. Enkel de snoet mist een beetje detail maar dat lag aan mijn foto. De details zijn écht goed gedaan; het sieraad ziet er daardoor levensecht uit.

Het sieraad zelf is gemaakt van zilver en heeft een diameter van 30 millimeter en een dikte van 0,7 millimeter. Het voelt heel stevig aan en ziet er ook luxueus uit. Het past perfect bij Butters z’n penning, en beiden hangen nu aan mijn sleutels. Zo heb ik hem toch altijd een beetje bij me.

Ik heb eens verder rondgekeken op de site en er zitten echt hele leuke dingen tussen. Wat dacht je van een ring met een persoonlijke boodschap aan de binnenkant? Of een leuke familie sieraad met geboortesteen? De prijzen zijn ook echt heel mooi, want je krijgt er écht zilver/goud voor, een gepersonaliseerde en gedetailleerde boodschap en een snelle levering.

Ik ben Names4Ever eeuwig dankbaar voor de kans om mijn lieve Butters te kunnen vereeuwigen op een mooi sieraad. Ik ben er superblij mee, en het biedt me ook troost aan om hem op deze manier altijd bij me te kunnen hebben.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. petra says: Reply

    Ooh, wat een mooie herinnering!! Sterkte xx

Leave a Reply