Forever 21 bestelling

De herfst en winter komen er aan, dus tijd om die rokjes en dunne broeken terug in de kast te stoppen. Ik ging op zoek naar een nieuwe winterwarderobe en vond enkele superleuke items bij Forever 21. Ik bestelde via de webshop omdat de service daar fantastisch is. Een paar keer klikken en binnen 3 dagen heb je je bestelling in huis, geleverd door een hele vriendelijke UPS-man. Kijken jullie mee naar mijn aankopen?

Allereerst: broeken. Ik draag het liefst rokken met een dikke panty, maar als het -10° wordt, ga ik toch een broek aandoen.

Ik kocht een bordeauxrode skinny broek en die zat ZO lekker dat ik meteen nog twee exemplaren heb gekocht. Ik ging voor onderstaande groene kleur en een donkergrijze variant. Echt, die broeken zitten heerlijk en zijn absoluut niet duur!

Mijn schoenencollectie bestaat uit 1 paar dikke winterlaarzen, enkele hakken voor speciale gelegenheden en tonnen ballerina’s. Een goed paar ‘dichte’ schoenen voor in de herfst had ik vreemd genoeg nog niet. Toen ik dit exemplaar zag in de webshop moest ik hem meteen hebben.

De bloes aan de linkerkant heb ik in het beige (met witte driehoekjes). De sweater heeft een leuke V-hals en is supercomfy!

Ik kocht ook een hemd (rechts) maar dan in het rood. Heerlijk voor de herfst!

(de afbeeldingen met de exacte kleuren waren niet meer beschikbaar op de site, sorry!)

Bij de accessoires heb ik me echt moeten inhouden want er waren zoveel leuke spullen! Ik kreeg dit paar jade oorbellen niet uit mijn hoofd dus ik heb ze maar in mijn winkelmandje gegooid.

Watch out H&M, want ik heb een nieuwe favoriete winkel! Bestellen bij Forever 21 is geweldig: de maten vallen altijd precies goed, de verzending is supersnel en de prijzen vallen erg goed mee. Ze hebben bovendien een ENORM aanbod aan kledij en er komen regelmatig nieuwe spullen bij. Ik ben verslaafd!

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Oeh, hele mooie aankopen! Ik heb eigenlijk nog maar één keer iets gekocht bij Forever 21, maar dat was dan wel meteen een supertoffe sweater van The Turtles. It was love at first sight ;-).

 2. Stuk voor stuk toffe aankopen. Goedgekeurd! 🙂

 3. Marijke says: Reply

  Mooie laarsjes!!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel! Ik was even niet meer zeker maar ik ben blij dat je ze leuk vindt!

 4. Die schoenen zijn leuk.
  Liefs, xxx

 5. beautiesatwork says: Reply

  die blouse ziet er zacht en warm uit 🙂

 6. Suzanne says: Reply

  Persoonlijk vind ik de kwaliteit van F21 echt bagger, de plus size lijn. Je hebt leuke items besteld, hopelijk is die kwaliteit wel goed!

Leave a Reply