Festivalproof haar

Een standaard routine in de lente: tablet in de tablethoes en helemaal op standje focus om zoveel mogelijk festivaltickets in de wacht te slepen. Natuurlijk moet je voor al deze festivals wel voor de leukste outfits, accessoires én kapsels zorgen. Zit je met je handen in het haar? Lees snel verder en doe inspiratie op om jouw kapsel helemaal festivalproof te maken.

Ken je de bohemian stijl al? Deze super leuke en zomerse stijl focust op onder andere veertjes, franjes, sliertjes en dromenvangers. Het leuke van deze veelzijdige trend is dat je het kan gebruiken in je outfit, je accessoires en in je kapsel! Zo kan je jouw haar voorzien van allemaal kleine vlechtjes of subtiele feather extensions, waarmee je op meerdere festivals kunt stralen. Bij een tweede mogelijkheid binnen deze stijl ga je te werk met een kleurrijk lintje. Kies een lintje uit met zomerse print en zorg dat deze drie keer de lengte van jouw haar heeft. Bind deze vervolgens vast om je voorhoofd en knoop deze aan de onderkant van je haar weer vast. Neem de lint mee in een pluk haar en maak een losse vlecht naar keuze. Knoop de vlecht af met het lintje en jouw haar is festivalproof!

Onmisbaar op een festival: bloemetjes! Bloemetjesdesigns, bloemetjes armbandjes, Desire 620 hoesjes met bloemetjesprint voor je smartphone en natuurlijk bloemen in je haar. Veel winkels hebben supermooie bloemenkransen in het assortiment, zowel in klein als groot formaat. Voor de subtielere look ga je voor het hoofdbandje met 3D-bloemen erop, en voor de wat meer opvallende look kies je voor een heuse bloemenkrans.

Wil jij voor een festival eens een messy kapsel creëren? Dat kan! Ga aan de slag met texturizing spray en maak de mooiste golfjes in je haar. Spray dit goedje in handdoekdroog haar en schud het lekker in model. Het kan gebeuren dat deze spray niet voldoende volume creëert bij uiterst stijl haar. Ga dan eens met een natte vlecht in je haar slapen en word (hopelijk) wakker met een golvende bos haar.

Klinkt het jou als muziek in de oren, dip dye voor één dag? Het kan! Met haarkrijt tover je jouw haar voor één dag om in een echt hipster en rave kapsel! Dit speciale poeder breng je de ochtend voor het festival aan (heel eenvoudig) en was je er dezelfde avond gewoon weer uit onder de douche. Het leuke van het krijt is dat je kan afwisselen tussen verschillende stijlen: high-lights, dip dye of all the way. Wat je ook kiest, jouw kapsel is echt op en top festivalproof, zonder dat je ergens aan vast zit, ideaal! Neem je een klein formaat tablet mee naar de festivals om de feestjes in geur en kleur vast te leggen? Sla de filmpjes en stappenplannen dan op op je tablet. Zorg wel voor een waterdichte Mini 3 hoes en voorkom schade tijdens het feesten en stylen.

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Waauw! Die eerste en tweede zou ik zelf voor mijn trouw durven dragen!

Leave a Reply