Fashionable met je smartphone

Ben je lekker aan het shoppen en ben even vergeten waar die ene leuke nieuwe winkel ook alweer zat? Of wil je tussendoor even snel de nieuwste modecollecties checken? Dat is voor de echte fashionista natuurlijk geen probleem, want die pakt gewoon haar smartphone erbij en is weer helemaal op de hoogte. Hieronder vind je een aantal tips om je smartphone of tablet optimaal te benutten om op de hoogte te blijven van alle trends op fashion- en beautygebied.

Volg de social media

Via social media kan je makkelijk al het belangrijke nieuws over fashion volgen. Zorg ervoor dat je de beroemde modellen, acteurs en artiesten volgt op Instagram en je mist nooit meer een nieuwtje of een trend. Ook op Pinterest vind je heel veel pagina’s vol inspiratie voor fashion en make-up, maar ook voor je interieur. Je kent natuurlijk ook Facebook, maar wist je dat er daar heel veel leuke groepen zijn waar je ervaringen en nieuwtjes op mode- en beautygebied kunt uitwisselen?

Zorg voor apps

Er zijn heel erg veel leuke beauty apps beschikbaar. Vooral op het gebeid van haarstyling, make-up, fashion is veel te vinden, maar er zijn ook veel apps over dieet en voeding. Struin eens door de app store op je smartphone of tablet en je vindt vast een paar handige beauty apps. De app Hairsalon Finder is een echte aanrader, in deze online kappersgids kun je kijken welke kapsalons jouw favoriete haarverzorgingsproducten verkopen en welke kappers qua stijl het beste bij jou passen. Met de app van Lancome kun je jezelf een hele nieuwe look geven. Met deze app kun je kijken welke kleuren voorkomen in de nieuwste collecties, zodat je gelijk kunt kijken of deze bij jouw eigen stijl passen.

Zorg voor hippe nagels

Ben jij ook zo’n nagellakfan die het liefst iedere dag een andere kleur nagels heeft? Dan is de OPI app echt iets voor jou! Met deze beauty app kun je uitzoeken welke nagellak bij jou past. De app laat zien welke kleuren er in de nieuwste collecties voorkomen en je kunt vervolgens op basis van de kleur van je huid en je nagellengte direct zien welke kleur jou het beste staat.

 Hippe elektronica

Omdat we onze smartphone en tablet veel gebruiken om al het beautynieuws bij te houden is het wel zo leuk om deze ook een hip uiterlijk te geven. Zorg daarom voor een hippe hoes voor je Samsung Tab 3 of een modieuze iPad 2 hoes die matcht bij je outfit. Houd je van muziek? Dan zijn er heel veel bluetooth speakers in hippe kleuren waarmee je de muziek op je tablet of smartphone op vol volume met iedereen in je omgeving kunt delen. Ideaal voor op het strand of in het park deze zomer.

Genoeg tips dus om de komende tijd goed op de hoogte te zijn van alle beauty trends. Zo loop jij er de komende tijd stralend bij!

Dit artikel is geschreven door Naomi

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. Die OPI app ga ik downloaden denk ik 🙂

  2. chitchatontherocks says: Reply

    Een OPI-app?! OMG, ik wist niet eens dat die bestond!

  3. mywickedweirdlife says: Reply

    hele leuke en grappige post! leuk bedacht!

Leave a Reply