Event // Vermist op Vier screening

Afgelopen maandag trok ik naar Mechelen voor de screening van een dubbelaflevering van Vermist. Vermist is naar mijn mening de beste Vlaamse serie op de televisie, met veel spanning en prachtig acteerwerk. Ik keek al superlang uit naar het vijfde seizoen en heb alles op de voet gevolgd. Ik viel dus uit mijn stoel toen ik uitgenodigd werd voor een screening van Vermist in bijzijn van cast & crew. Dat moet je me niet twee keer vragen!

De aflevering die ik te zien kreeg, heet ‘Liesbeth’. Het is een dubbelaflevering waarvan vanavond het eerste deel op Vier te zien is. Het is tevens ook de laatste aflevering waar Vlaamse heartthrob Kevin Janssens in meespeelt… 🙁

Ik laat jullie nu een verslagje zien van de geweldige avond. Let wel: de foto’s zijn van Vier en niét van mij. Mijn camera had kuren en trok echt lelijke foto’s, mijn excuses.

Mijn goede vriendin Anneleen vergezelde me en samen trokken we naar de Utopolis in Mechelen. Daar stond een grote VIER stand waar we hartelijk werden verwelkomd.

Anneleen en ik gingen helemaal vooraan zitten, net achter de rij dat gereserveerd werd voor de cast en crew. Er gingen namelijk enkele BV’s aanwezig zijn waaronder Kevin Janssens, Stan Van Samang, Charlotte Vandermeersch, Lien Van De Kelder en Marieke Dilles. Dat wilden we natuurlijk niet missen! We waren echt enthousiast en hoopten dat de Kevin voor ons zou komen zitten. Helaas zat hij een paar zetels verder, maar de geweldige Charlotte Vandermeersch zat wel voor mij.

Over de aflevering zelf (genaamd ‘Liesbeth’) ga ik niet veel verklappen; die moeten jullie vanavond maar zelf op Vier kijken. Maar ik kan jullie verzekeren dat je een rollercoaster of emotions gaat meemaken. Ik dacht een paar keer dat ik door had wat er was gebeurd, maar dan gooiden Jan Verheyen en co er weer een spannende wending tussen. Topaflevering, echt waar!

Na de screening interviewde Roel Vanderstukken de aanwezige cast. Het was echt een beetje surreëel om die BV’s te zien! Ja, ik ben echt snel starstruck 😉

Uiteindelijk stond de avond in het teken van Kevin Janssens, die Vermist verlaat na 5 seizoenen. Hij werd geïnterviewd door Roel en beantwoordde ook drie vragen die je op Twitter kon stellen met de hashtag #askkevin. Ik heb een gedeelte gefilmd en dat kan je onderaan bekijken. De vraag van Anneleen (“Wat zou je doen als je geen acteur was?”) werd gekozen, dus we hadden even een freak-out momentje.

Achteraf was er nog een receptie waarbij de cast ook aanwezig was. Ze gingen maar al te graag op de foto met hun fans en sloegen zelfs een babbeltje met hen/ons. Echt fijn om te zien dat ze niet zo’n groot ego hebben en graag tijd maken voor hun fans!

Ik had bovendien Charlotte Vandermeersch aangesproken! Ik ben een grote fan van haar (GIRLCRUSH) en vroeg of ik een foto met haar mocht maken. Ze was enorm vriendelijk, vroeg mijn naam en trok een foto met me. Ook met Stan ging ik op de foto.

 

Dit is de Q&A met Kevin Janssens en een stukje met Marieke Dilles. Enjoy!

Een dikke, dikke merci aan Marie en Andrew voor de geweldige avond! Ik heb mijn favoriete acteurs ontmoet én een geweldige aflevering van Vermist gezien. Een avond om nooit meer te vergeten, dus!

Kijk straks dus zeker naar Vermist om te zien wat er met Kevin Janssens a.k.a. Nick Buelens gebeurt!

Veel liefs,
Diana

Alle foto’s zijn eigendom van Vier.

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Sarah says: Reply

  Zag er super leuk uit! En zalig dat ze jullie vraag gesteld hadden :p

 2. Kevin en Roel samen, hubba hubba… 🙂

 3. beautiesatwork says: Reply

  waar zijn je foto's met de acteurs? 😀 wel een beetje jammer van de spoiler in je artikel

  1. DianaAPBL says: Reply

   Oei, waar zie je een spoiler staan? Het was al lang bekend dat Kevin Janssens uit Vermist zou gaan..? 🙂

 4. hahahaha mijn camerageluidjes :p
  goe gefilmd 😉

  1. DianaAPBL says: Reply

   Geeft toch een professionele vibe aan het geheel he, die camerageluidjes :p

 5. chitchatontherocks says: Reply

  Ik zit al klaar voor de aflevering, ze :-). Leuk artikel!

Leave a Reply