Event // Superdry x review

Ik schreef al dat ik vorige week donderdagavond naar Brussel afzakte voor het Disney en Louboutin event. Daarnaast ging ik ook naar de voorstelling van de nieuwe Superdry parfums bij de Planet Parfum in de Louisa galerij. Als echte Assepoesters moesten Anneleen en ik hollen om op tijd daar te zijn, maar we hebben het gehaald! Vandaag dus een klein eventverslagje en een review.

De presentatie vond plaats in de Planet Parfum. Het was er enorm superdruk, en veel mensen kwam erbij staan om mee te luisteren. Ik werd zelfs aan de kant geduwd door een mevrouw die beweerde dat ze een journaliste was en een gratis parfum wou. Ruuuuude.

Superdryis niet enkel bekend voor haar kleding, maar nu brengt dit Brits merk dus ook parfums uit. Er waren al twee mannenparfums in hun gamma (Steel en Black – heerlijke geuren trouwens!), en nu wordt dat gamma vervolledigd met twee nieuwe geurtjes, namelijk Blue en Orange.

Nieuw is tevens een vrouwengamma parfums. Je  hebt enkele counterparts van de mannelijke geuren, bijvoorbeeld Orange.
Deze lijn heet Neon, en als je naar de kleurrijke flacons kijkt begrijp je meteen waarom. Het gamma is verder ook redelijk divers: je vindt lichte bloemengeurtjes, maar ook een zwaar Oosterse geur.

Uit de vier geurtjes mocht ik eentje kiezen. Ik ging voor Orange, een heerlijk frisse geur.

Wie mij kent weet dat ik zot ben van citrusgeuren, dus deze parfum past helemaal bij mij! Het is heerlijk fris, zoet en fruitig, echt een geur waar je van opkikkert.

Uniek aan deze flacons is dat ze openklappen, zoals een aansteker als het ware. Echt superleuk! Het maakt ook zo’n typisch klikkend geluidje.

Orange is echt een fantastische geur. Ik wil het door het hele huis en op mijn kussen spuiten, hmm. Ik ben echt fan.
Ook de mannengeuren konden mij enorm bekoren. Deze vond ik eerlijk gezegd lekkerder ruiken dan de vrouwengeuren, haha! Zoals mijn beste vriendin Anneleen opmerkte: “het ruikt echt naar man”.

Merci aan PURE voor de fantastische voorstelling en het geurtje!

De mannengeurtjes zijn verkrijgbaar inflacons van 75 ml voor €59,99 en 40 ml voor €44,99. De vrouwengeurtjes zijn enkel verkrijgbaar in flacons van 40 ml en kosten ook €44,99.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. Die flesjes parfum zien er leuk uit!!

 2. Suus says: Reply

  Ik ben erg benieuwd!

 3. Esmay says: Reply

  Klinkt als een leuk event! En die parfum lijkt me best lekker haha!

 4. Ik hou ook wel van citrus, dus misschien is dat oranje geurtje ook wel wat voor mij 🙂

 5. beautiesatwork says: Reply

  omg die madam die gratis parfum wou xD

 6. Die met citrus klinkt echt fijn ! Ben ook best wel benieuwd naar de andere geuren.

Leave a Reply