Event // Senteurs d’Ailleurs

Vandaag mijn laatste event post over de Louise Night. Die avond ben ik nog naar de luxe parfumerie Senteurs d’Ailleurs geweest, gelegen aan het Stefaniaplein te Brussel. Vandaag een verslagje!

We kregen een rondleiding van Tom van PURE. Hij leidde ons door deze luxe parfumerie, dat eigenlijk uit twee delen bestaat. Het ene deel is donker en ingericht als een bibliotheek, maar bevat allemaal exclusieve parfums (haute parfumerie). Het andere deel is juist heel licht, wit en staat vol met beauty producten en skin care (haute cosmétique)p.

Als eerste wandelden we dus door de parfumerie. Het geweldige aan Senteurs d’Ailleurs is dat het grootste deel exclusieve, unieke merken zijn. Dus geen Dior, Givenchy etcetera. Hier vind je allemaal geurtjes die waarschijnlijk niemand uit je vriendenkring kent. Je vindt er merken zoals Maison Martin Margiela, Diptyque, Aqua Di Parma, Serge Lutens en nog veel meer.

Wat dacht je van parfum dat naar marihuana ruikt? Ik heb er zelf geen ervaring mee 😉 Maar de mensen rondom mij vonden blijkbaar dat het een goede kopie was!

Maison Francis Kurkdijan werd ook vertegenwoordigd.

Niet enkel de geurtjes zijn exclusief, maar ook de verpakkingen zijn echt uniek.

Hier was iets superinteressant! De parfums van Frederic Malle worden namelijk in een koelkast bewaard!

Dan naar de haute cosmétique. Deze zit vol met geweldige merken zoals Kiehl’s, Bumble&Bumble, Deborah Lippmann, Laura Mercier. Een droom voor elke beautylover!

Allereerst Aésop, een merk dat langzaamaan de blogwereld begint te veroveren.

Dermalogica, of course. Nog niet geprobeerd, maar iedereen is er alvast lovend over.

Kiehl’s mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Dan Eve Lom, een up and coming merk dat zeer veel succes gaat hebben. Mark my words!

Tom Ford lipsticks! Hier heb ik even staan kwijlen, hoor.

Visjes spotten bij La Mer. Prachtig, dat aquarium!

Deze nagellaklijn van Kure Bazaar is erg speciaal, want alles is op basis van aardappel. Ja, echt! Hier ben ik enorm benieuwd naar.

Het was een kort artikel, maar er valt niet veel meer te zeggen dan: dit is de hemel. Echt! Allemaal exclusieve merken, het interieur is ongelofelijk mooi, en het personeel is er enorm vriendelijk.

Ik heb heel veel spijt dat ik niks heb gekocht. Er was namelijk korting op veel merken, maar aangezien het ook Louise Night was, was het er enorm druk. Met mijn kleine 1m60 kreeg ik allemaal ellebogen en handtassen in mijn gezicht, helemaal niet leuk dus. Ik ga liever een andere keer terug, om op mijn gemak eens rond te snuisteren!

Bedankt Tom voor de uitleg en de rondleiding!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

9 Comment

 1. Ik vond het zo'n mooie winkel en ik vond het nog leuker om je daar te zien! 😀

 2. Anneleen says: Reply

  Ik ga mee snuffelen :p

 3. petra says: Reply

  Er nog nooit geweest, maar staat op mijn to-do list als ik er ooit eens in de buurt ben!

 4. Wauw, erg leuk.
  Liefs, xxx

 5. Das zo'n leuk winkel ! Jammer dat ik er niet vaker geraak.

 6. beautiesatwork says: Reply

  dit lijkt me inderdaad de hemel 😀

 7. Milou says: Reply

  Wauw, wat ziet dat er allemaal prachtig uit! Leuk om zo'n goed beeld te krijgen 🙂

 8. Esmay says: Reply

  Wat leuk! Vooral die nagellakjes <333

 9. Wat een prachtige zaak ! Volgens mij kan je daar echt uren rondsnuffelen 🙂

Leave a Reply