Event // Redken @ Louise Night

Hier ben ik weer met een event post! Dit is de voorlaatste, I promise 😉

Vorige week donderdagavond was ik in Brussel voor de Louise Night. De lieve mensen bij Redken nodigden een handjevol bloggers uit voor een verwenbeurt, en ik had de eer om erbij te zijn!

Samen met één van mijn beste vriendinnen, Anneleen, trokken we naar Camille Albane, een prachtig salon in de Louisa Galerij. Het is er echt ongelofelijk mooi. Als ik daar in de buurt woonde, wist ik wel naar welke kapper ik zou gaan.

We werden hartelijk ontvangen door David van het salon zelf, en door Ilke, de stagaire bij L’Oréal. Ze waren ongelofelijk vriendelijk en lieten ons meteen op ons gemak voelen! Hier zie je Ilke trouwens met een prachtige visgraatvlecht.

En nogmaals, we werden enorm verwend. Zo mocht ik relaxen in een zachte stoel met een glaasje rosé terwijl een vriendelijke kapster mij een hoofdmassage gaf. Za-lig!

De producten die ze gebruikten waren van Camille Albane zelf. De druppeltjes rechts werden gebruikt om mijn hoofdhuid mee in te masseren, vóór het wassen. De spray werd achteraf gebruikt en rook heerlijk, lekker citrusachtig.

Ook Anneleen mocht van een verwenbeurt genieten. Hier werd ze door David himself onder handen genomen.

Omdat Anneleen haar prachtige blonde lokken altijd in een knotje steekt, vond ik dat ze eens iets anders moest proberen. Haar haren werden door David zorgvuldig gebrusht. Een foto van hem in actie:

Het was interessant om te zien! Anneleens haar werd niet zomaar drooggeföhnd, er kwam een specifieke techniek aan te pas.

Het resultaat was supermooi! Anneleen zal het niet graag horen, maar ze is echt een heet wijf! Als een echte Assepoester werd zij omgetoverd naar een prinses (verwijzing naar het Cinderella en Louboutin event eerder die avond).

Tot slot nog een superleuke foto die ik heb kunnen trekken: Hanne die geniet van een zalige wasbeurt en Freya die het moment vastlegt met Instagram. Het leven van een blogger kan soms toch zo zwaar zijn, hé 🙂

Bedankt L’Oréal, Redken en Camille Albane voor deze fantastische avond! Mijn haren waren echt ongelofelijk zacht, nog nooit meegemaakt. Ik ga toch eens kijken of ik wat van die productjes kan vinden, want ik ben enorm onder de indruk. Ook mijn pas geverfd haar (ombre, woepie!) kreeg een mooie glans en volgens Anneleen werd de kleur net iets lichter en levendiger. I want more!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

10 Comment

 1. Haha leuke foto 🙂

 2. Op en top verwennerij volgens mij, super 🙂

 3. You had me at rosé :d ! En Anneleen ziet er idd smoking hot uit !

 4. beautiesatwork says: Reply

  daar zou ik ook geen nee tegen zeggen 😀

 5. Leuk om te zien en waaw Anneleen haar haren zaten echt disneyprinses achtig 🙂

  1. Anneleen says: Reply

   Ja 🙂 Alleen was na twaalf uur de magie verdwenen :p

 6. deijsprinses says: Reply

  Oh dat ziet er precies zalig uit!

 7. Esmay says: Reply

  Wat superleuk zeg, zo'n event! Heerlijk 😀

 8. Ik heb al een paar foto's gezien en jullie zagen er allemaal prachtig uit ! Zalig zo'n verwenmoment 🙂

 9. Zalig zeg zo'n hoofdmassage! Jullie hadden beiden echt zo'n mooi haar op die avond!

Leave a Reply