Event // Opening INGLOT Hasselt

Beauty lovers, rejoice: er is nu een INGLOT winkel in Hasselt! Vandaag was de exclusieve opening voor bloggers, pro’s en BV’s en ik was erbij. Kijk snel mee en ga vooral morgen eens een kijkje nemen, want dan opent de winkel voor het grote publiek.

De Inglot winkel bevindt zich op de Minderbroedersstraat 29 te Hasselt. Het is een zijstraatje van de Demerstraat (waar de Panos ligt). De winkel is redelijk klein maar enorm goed gevuld! Zowat elke vierkante centimeter wordt ingenomen door oogschaduws, lipsticks, nagellakken en véél meer.


Inglot is een Pools merk dat vooral bekend is voor haar Freedom System. Dit zijn magnetische pallettes waarin je zelf oogschaduws, concealers,… kunt steken. Helemaal gepersonaliseerde make up palettes dus!

De prijzen zijn echt fantastisch: je kan een palette voor 5 producten al krijgen voor €7. Je kan bovendien ook een palette met blush, poeder en oogschaduws/lipsticks samenstellen. Oogschaduws kosten €7, concealers €12, lipsticks €7,… Zeer mooie prijzen, dus.

De pigmentatie van de Inglotproducten is geweldig! Ik stond versteld van de kwaliteit van sommige oogschaduws. De lipsticks op onderstaande foto waren ook ongelofelijk mooi.

Deze pigmenten zagen er ook veelbelovend uit. Ik heb ze niet geswatcht want mij kennende zou ik ze laten vallen 🙂

Natuurlijk waren er ook kwasten aanwezig. Mijn oog viel op een platte oogschaduwkwast rechts in beeld, maar uiteindelijk heb ik hem toch niet meegenomen. Achteraf gezien had ik dat moeten doen want voor de prijs van €15 – €20 moet je ze zeker niet laten liggen.

Mijn beste vriendin Anneleen vroeg raad aan een MUA en liet zich eens opmaken. Ze ging voor een groene ooglook, een zachte creamblush en wat mascara.

Wat een fantastische look, niet? De lichtere kleur was een prachtige mengeling van goud en groen.

Naast het kopen van make up kan je ook in de winkel terecht voor een workshop of een volledige nieuwe make up look. Je kan het ook in groep doen, dus extra veel plezier!

Vanaf morgen 2 mei is de winkel open voor iedereen! Ga zeker eens een kijkje nemen en laat me dan ook weten wat je hebt aangeschaft.

Inglot Hasselt – Minderbroedersstraat 29, 3500 Hasselt

Ma 13u-18u
Di – woe – vrij – zat 10h – 18u
Do 10u – 21u

Veel liefs,
Diana

Bekijk meer foto’s op mijn Facebookpagina!

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

14 Comment

 1. Anke says: Reply

  Ik wil al zolang dingen van Inglot uitproberen, tijd dat ik eens een bezoekje breng in Hasselt !

 2. Karolien says: Reply

  De andere 2 die ik nog besteld had zijn een matte taupe paarsige grijze met nummer 358 en een shimmery donkere taupe paarse met nummer 459 ;-).
  Ook even een vergelijking tussen mac en inglot, bij mac krijg je 1,5 gram oogschaduw voor €13 (om in een palletje te doen, €17 voor in een doosje) en bij inglot krijg je 2,5 gram oogschaduw voor €7. Zowel bij mac als bij inglot moet je dan wel nog een palletje kopen. Maar de conclusie is dus, inglot is een heel pak voordeliger en goedkoper en is zeker even goed van kwaliteit als mac, als het al niet beter is 😉
  Amai, wat een lange uitleg! Haha :-p

 3. Karolien says: Reply

  Ik ben vandaag in de winkel geweest en hij is gisteren blijkbaar al behoorlijk geplunderd 😛 Toch gezwicht voor een palletje van 5 waarvan er 2 moeten bijgesteld worden. Wel echt een leuke winkel!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, tijdens de opening sloegen veel mensen al hun slag! Ben benieuwd welke kleuren je hebt gekozen!

   1. Karolien says: Reply

    Oeps! Ik zie je reactie nu pas 🙂 Ik heb een matte bruine oogschaduw nummer 357, een shimmery licht oranje met nummer 393 en een neutrale rainbow met nummer 101R. Op de andere 2 ben ik nog aan het wachten 😉

 4. Ik ben dol op de Inglot oogschaduws! Al wil ik snel meer uittesten 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Eens naaar Hasselt komen voor een tripje naar de Inglot en lunch? 🙂

 5. *springt rond als een hyperactieve kleuter* Eeeeeek! Ik ben binnen twee weken in het land. Misschien moet ik op 1 van die dagen maar een tripje naar Hasselt plannen.

  1. DianaAPBL says: Reply

   DOEN! Ik voelde mij inderdaad als een hyperactieve kleuter toen ik in de winkel stond, haha.

 6. lippylash says: Reply

  Zo stom dat ik er niet was. Op 3 minuten fietsen van bij mij :p Ziet er wel heel belovend uit!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Serieus?! Aah, binnenkort eens afspreken om samen de INGLOT te plunderen dan!

 7. Mme_Sophistique says: Reply

  oh wat jammer dat ik je gemist heb gisteren!

 8. Bianca says: Reply

  Ik aas al lang op zo'n palette met 10 oogschaduws, ik weet dat Inglot prachtige gepigmenteerde oogschaduws heeft maar de prijs houdt me toch tegen. 90 euro voor een palette met 10 kleuren vind ik toch niet zo heel goedkoop hoor :p Urban Decay is al "duur" en daar zitten 12 kleuren in een palette, helaas kan je die niet zelf samenstellen… Even sparen dus 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, dat klopt. Het is uiteindelijk wel duurder dan andere merken maar je kan wel zelf een palette samenstellen. En is nog goedkoper dan MAC palettes bijvoorbeeld!

Leave a Reply