Event // Disney x Louboutin

Naar aanleiding van de Cinderella Diamond Edition dvd en Blu-ray pakte Disney het echt groots aan, namelijk met een speciale samenwerking met de enige echte Christian Louboutin! Het resultaat van deze unieke collab? Maar liefst 20 exclusieve, op maat gemaakte pumps bezet met Swarovskikristallen! Één paar werd uitgereikt aan een gelukkige Belmodo-lover, Julie van Roy, tijdens een prachtig event in het Warwick Barsey hotel in hartje Brussel.

Afgelopen donderdag dus zakten tal van bloggers, journalisten, BV’s en nog meer schoon volk af naar hartje Brussel voor een uniek en exclusief event. Toen ik de uitnodiging kreeg in mijn virtuele inbox kreeg ik het even warm!

Dus vertrok ik donderdagnamiddag met één van mijn beste vriendinnen, Anneleen, naar Brussel. Al snel bleek dat we vreselijk te laat zouden zijn – enorme file en geen parkeerplaats. Zelfs 140 km op de autostrade zou ons niet op tijd naar het Warwick hotel brengen…
40 minuten te laat (dat kan nog als fashionably late bestempeld worden, niet?) strompelden we hijgend en puffend de lobby van het hotel binnen. Maar helaas, het was al voorbij!

Gelukkig konden we nog snel even de prachtige Louboutins aanschouwen! Daar draaide het namelijk allemaal om.

De winnares, Julie van Roy, poseerde als een echte prinses met haar nieuwe Louboutins! Van de vijf finalisten won zij dit felbegeerde paar schoenen met maar liefst 800 stemmen.

Er was ook een prins aanwezig met een echte Colgate-smile, amai!

En hier zijn ze dan, dé Cinderella Louboutins. PRACHTIG, niet?! De rode zool valt meteen op, net zoals de duizenden fonkelende Swarovski kristallen. En dan heb je nog de vlindertjes op de schoen zelf… Zucht. Ik denk dat alle dames in de kamer in Julie haar schoenen wilden staan, létterlijk!

Na afloop konden we nog genieten van enkele heerlijke hapjes (om nom nom) en lekkere drankjes, en kregen we nog een fantastische goodiebag mee.

In de zak zat de Diamond Edition van de Cinderella film, een prachtige map en een nagellakje.

Eerst laat ik jullie hét pronkstuk zien: de blauwe map met de persinfo en enkele prachtige illustraties!

Ik ben hier zoooo blij mee! De tekeningen zijn adembenemend mooi. Ik ben van plan om deze in te kaderen en door het huis en in mijn slaapkamer op te hangen.

Hier zien jullie een ruwe schets van het prachtige paar schoenen.

Nog wat close-up details…

Aaaah, de vlinders zijn zó mooi en enorm goed gedetailleerd!

Hier zien jullie de schoenen nog beter. Je ziet duidelijk het kant op de zijkant van de schoenen, en de prachtige hak bezaaid met kristallen.

De enige echte Assepoester, natuurlijk.

Deze tekening is ook enorm prachtig! De droom van elke vrouw…

Tot slot kregen we nog een nagellakje van MAC in de kleur Steamy. Bubblegum pink, yay! Ik zal me houden aan de wijze boodschap van Belmodo: Spread the fashion love!

Ik wil iedereen bedanken voor het geweldig event! Het was echt super om zo’n speciaal paar Louboutins van dichtbij te kunnen zien – hoeveel mensen kunnen dat nu zeggen?! Bovendien was het op een prachtlocatie en heb ik enkele BV’s gespot (Eva Daeleman, Tiany Kiriloff,…). En vooral een dikke merci aan Isabelle en Amaury voor het geweldige ontvangst!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. Wat leuk en gaaf.
  Liefs, xxx

 2. Marijke says: Reply

  Wauw, die schoenen, zo prachtig!!! En die tekeningen in die persmap, zalig! Die laatste is echt prachtig!!

 3. Oooh pretty ! En die tekeningen, das echt leuk om te krijgen !

 4. *zucht* The shoes… 🙂

 5. beautiesatwork says: Reply

  wauw die schoen…WANT!

 6. Esmay says: Reply

  Wat superleuk! Ziet er tof uit.

Leave a Reply