Event // Dior Golden Winter 2013 preview

Vorig jaar rond kerst bracht Dior de prachtige Grand Bal-collectie uit. Dit jaar komen de adembenemende verpakkingen terug maar de producten zelf bevatten nog meer glamour en glitter. Ik kreeg afgelopen vrijdag een sneak peek van de Golden Winter 2013 kerstcollectie. Kijk snel mee!

 

Vrijdagnamiddag werd ik in Brussel verwacht voor de voorstelling van de kerstcollectie. Ik was al een tijdje niet meer naar een event geweest, maar voor Dior maakte ik graag een uitzondering!

Na een warm onthaal mocht ik samen met enkele andere bloggers (lang niet meer gezien <3) de collectie ontdekken, swatchen, fotograferen,… We konden onze nagels laten lakken in één van de nieuwe kleurtjes en er stond een lieve dame klaar om je een make-over te geven met deze prachtige producten.

Champagne en Dior – luxueuzer kan niét!

We kregen ook de kans om ons te laten opmaken met de producten uit de kerstcollectie. Ik sloeg die stap over want ik voel me erg ongemakkelijk als mensen aan mijn gezicht prutsen, maar de MUA was enorm lief en bood me in de plaats een manicure aan. Dat nam ik maar al te graag aan, want ik liep rond met bednagels (gelakt en daarna naar bed… Je kent het gevolg wel).

 

Ik ging voor Minuit, de donkerste lak. Deze is bordeauxrood met gouden glitters. Het is echt een prachtige lak die ik zeker zelf ga kopen! Hij lijkt op Nuit, maar bevat glitters en heeft een iets andere ondertoon.

Sorry voor de slordige foto. Een andere dame van Dior lakte mijn nagels en door het fotograferen en rondlopen, heb ik wat deukjes opgelopen.

Op mijn ringvinger draag ik trouwens de Diorific Jewel Manicure, die ik jullie binnenkort in detail toon. Hieronder zien jullie alvast het gouden basislakje (rechts) met de parels (links).

Tot slot kregen we ook een uitleg over de iconische J’adore parfums door Patricia. Zij vertelde ons over de verschillende varianten van J’adore. Mijn favoriet is J’adore L’Absolu, een intense geur met jasmijn, roos, tuberoos en ylang-ylang.

Ik heb al eerder kennis gemaakt met de Dior Addict Eau Délice, maar J’adore is meer mijn ding. Het flesje is bovendien suuuupermooi en elegant! Wie wilt dit nu niet op hun make up tafel hebben staan?

Ik kreeg een flesje J’adore L’Or mee die ik binnenkort in een aparte review toon.

Naast al die verwenactiviteiten kregen we de kans om zelf de kerstcollectie te ontdekken. Yes, please!

De Golden Winter collectie is erg uitgebreid. Zo bevat het 6 lipsticks, 6 nagellakken, 3 lipglossen, 2 poeders, 2 oogschaduwquatro’s, 1 oogschaduwtrio, 1 Fusion Mono en 2 blushes.

Zelf heb ik niks geswatcht wegens het bezitten van twee linkerhanden. Ik liep al rond met mijn camera, mijn tas en een glas fruitsap dus ik besloot om gewoon foto’s te maken voor ik één of andere miniramp veroorzaakte. Maar Sunny en Teri hebben swatches gemaakt, dus kijk zeker ook eens op hun blogs. Ik toon jullie wel graag de producten zelf.

Dit is het 3 Colours Glow oogschaduwpalette in ‘Rosewood Glow’ (€45,50). Deze bestaat uit drie tinten paars, hoewel het op de foto meer bruin lijkt (komt door de vreselijke TL-belichting).

Dit zijn de twee 5 Coulours oogschaduwpalettes (€56,50). Links zien jullie ‘Golden Snow’, rechts ‘Golden Flower’. Er is ook nog een prachtig oogpotlood in ‘Rosy Gold’ die ik moét hebben.

Dan twee Diorblushes (€43), yay! Jullie weten dat ik een blushaddict ben, en deze twee kleuren kunnen mij helemaal bekoren. De linkerkleur heet ‘My Rose’, de rechtse heet ‘Gold Addict’. Deze laatste (koraalroze) is mijn favoriet!

De kerstcollectie bevat nu vier Diorific Vernis nagellakken één manicure setje die ik jullie daarnet al snel toonde.

Golden Winter bevat zes Diorific Lipsticks (€38), van lichtroze tot diepfuchsia. Voor ieder wat wils, dus!

Twee Dior Addict Glossjes in ‘Enchanted Rose’ en ‘Pink Fantasy’ (€29,50) en een Lip Maximizer vervolledigen het lippengamma.

Nu komen we bij de pronkstukken uit de kerstcollectie: de twee Perfumed Illuminating Powders in ‘Rose d’Or’ en ‘Perle d’Or’ (€72).

Onderstaande foto is een close-up van ‘Perle d’or’. Je hoeft deze niet te swatchen om te weten dat het een prachtig product is!

Ik ben sterk onder de indruk van deze Golden Winter collectie! Vooral het feit dat het zo’n uitgebreide collectie is want dit zorgt dat er voor ieder wat wils is.

Mijn favorieten zijn de Diorific lipstick in ‘Winter’, de nagellak in ‘Minuit’ en het Illuminating Powder (duh). Oh, en de blush in ‘Gold Rose’ mag ook wel onder mijn kerstboom liggen!

Ik wil tot slot de geweldig lieve dames van Dior bedanken: Christel, Emma, Sandy en de MUA’s. Bedankt voor de warme onthaal en de mogelijkheid om de kerstcollectie te ontdekken!

Hoewel het een lange dag was (met de auto naar Brussel en nog eens een uur in de file staan), ben ik erg blij dat ik ben langs geweest. Ook het bijbabbelen met enkele collegabloggers was supergezellig!

Welke items gaan jullie in huis halen?

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

13 Comment

 1. crysje20 says: Reply

  omg die nudekleurige diorific lipstick want! en de j'adore 'or staat ook hoog op mijn verlanglijstje 🙂

 2. robin says: Reply

  ohmygosh zo geweldig dat je hierheen mocht <3

 3. Marijke says: Reply

  Wat een prachtige collectie hé! Was superleuk je nog is te zien!! 🙂

 4. chitchatontherocks says: Reply

  Wow, zag er idd een zéér cool event uit. Mooie foto's ook!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel voor het compliment!

 5. Aaaah, lucky duck, wat een mooi event was dat!

 6. peggy timmermans says: Reply

  De collectie is een echt pareltje!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Zo jammer dat ik je niet heb gezien!

 7. Mme_Sophistique says: Reply

  aaah hebben hebben hebben is het enige dat nu in mijn hoofd gaat 😀

 8. beautiesatwork says: Reply

  ik zie veel mooie make-upjes 🙂

 9. Het is idd een prachtige collectie, zo'n groot fan van de prachtige verpakkingen en de kleuren ^^. Het was ook leuk om al de collega bloggers te zien, idd :).

  1. DianaAPBL says: Reply

   Zo jammer dat je het druk hebt, we moeten echt vaker afspreken!
   Trouwens, ik viel achterover van jouw foto's en swatches! Echt geweldig dat het jou zo goed is gelukt, ondanks die vreselijke TL-belichting. Heb maar even naar jouw blog gelinkt 🙂

   1. Ja echt, moeten we zeker doen!
    Fotos maken was idd wat een uitdaging, lol. De witbalans regelen was een uitdaging :p.
    Dank je voor de linklove <3!

Leave a Reply