Eucerin Aquaporin Active skincare

Mijn huid heeft de laatste tijd nogal wat kuren: mijn T-zone is vet maar de rest is uitgedroogd. Ik had nood aan een goede verzorging en dat heb ik gevonden in de AQUAporin Active producten van Eucerin. Deze producten hydrateren de huid van binnenuit door het ingrediënt gluco-glycerol dat de aanmaak van zogenaamde aquaporines stimuleert. Deze aquaporines zijn kanaaltjes die voor watertransport tussen huidcellen zorgen. Daarnaast beperken ze ook de vochtverdamping en de binding van vocht aan de buitenste laag van de huid. En het beste is dat deze creme geschikt is voor iedere huidtype want iedere huidtype kan uitdrogen. Op naar de review!

Eucerin Aquaporin Active

De gezichtscremes in de AQUAporin Active lijn komen in twee varianten: eentje voor de droge huid en eentje voor alle huidtypen. Ik heb de variant voor alle huidtypen, en de creme bevat SPF 25 en UVA-bescherming voor een zichtbaar soepele, gladde en stralende huid.

De creme is erg luchtig qua textuur en voelt heerlijk koel aan. Bovendien heeft het geen geur en voelt het niet plakkerig aan. Al vanaf de eerste applicatie merk ik dat mijn huid meer gevoed is en zachter aanvoelt. Het trekkerig gevoel dat ik soms in mijn wangen heb, verdwijnt direct. Het enige minpunt? Het is toch een beetje te rijk voor mijn t-zone, ook al is deze geschikt voor iedere huidtype.

Eucerin Aquaporin Active

De oogcreme uit deze lijn hydrateert de huid rond de ogen intensief en vermindert de tekenen van vermoeidheid. De applicator voelt ongelofelijk verkoelend aan – heerlijk!

Eucerin Aquaporin Active

Ik breng de creme aan onder mijn ogen en klop het product in met mijn ringvingers. De rest breng ik over mijn oogleden aan. De huid onder mijn ogen is soms wat droog (is vooral zichtbaar als ik make-up aanbreng) maar met dit goedje is dat probleem opgelost.

Eucerin Aquaporin Active

Conclusie? Dit zijn echt fantastische producten voor de uitgedroogde huid! Ik ben vooral dol op de oogcreme – deze is zo lekker koel. Ik gebruik de dagcreme nu enkel als ik een periode heb waarin mijn huid erg droog aanvoelt, anders is het te rijk voor me.

Eucerin AQUAporin Active met SPF 25 en UVA-bescherming – €19,90
Eucerin AQUAporin Active Oogcontour – €17,20

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Hmm, ik heb weer zo'n 'trekkerige' periode dus misschien is die dagcreme dan wel wat voor mij.

Leave a Reply