Estée Lauder The Metallics – Pure Color Lipsticks & Lip Laqcuer

Ik toonde jullie vorige week de nagellakken uit de The Metallics collectie van Estée Lauder. Vandaag zijn de enkele lipproducten aan de beurt. Kijken jullie snel mee?

In de The Metallics collectie zitten enkele prachtige lipproducten in verschillende kleuren, maar wel allemaal met een metallic finish.

De Pure Color lipsticks bevatten de True Vision™-technologie die de lippen een intense kleur biedt en ze omhult in een stralende glans. Bovendien werden er ook gouden en zilveren parels in de lipsticks verwerkt die zorgen voor die chromatische, metallic finish.

De eerste lipstick die ik hier heb heet Gilded Honey. Dit is een redelijk nude, goud-beigeachtige kleur die mooi staat bij elke huidstint.

Gilded Honey dekt verrassend goed, zelfs bij mijn al gepigmenteerde lippen. Je ziet duidelijk die metallic finish, en ik moet toegeven dat ik daar niet zo gek op ben. Parelmoer, metallic,… – absoluut niks voor mij.

De andere lipstick die ik heb ontvangen, heet Mirrored Orchid. Dit is een intense, paarsrode kleur die prachtig staat bij zowel erg lichte huidstinten als dames met een donkere huid.

Mijn god, is het resultaat niet prachtig?! De metallic finish is hier niet zo opvallend als bij Gilded Honey en dat is voor mij natuurlijk een pluspunt. Ja, dit durf ik een musthave te noemen.

De lipsticks hebben zelf een zoete, framboosachtige geur. Ze glijden gemakkelijk over de huid en geven met één veegje al goed veel kleur af. De textuur is erg zacht en absoluut niet plakkerig. Ik ben alleen niet zo gek op de metallic finish, maar ieder z’n eigen ding natuurlijk.

Trouwens, de swatch van Mirrored Orchid ziet er niet zo intens uit als op de lippen. Geen idee hoe dit komt want het resultaat op de lippen is erg intens en dekkend.

De Pure Color High Intensity Lip Lacquers zijn nieuw in het assortiment van Estée Lauder. Dit zijn vloeibare lipsticks die een intense glans en diepe kleuren beloven. Ze bevatten multifunctionele polymeren die vocht vasthouden en zo een kleurvaste barrière vormen om de schitterende kleur en perfecte glans fris, soepel en helder te houden.

De kleur die ik heb, heet Melting Sun. Dit is een feloranje kleur met gouden shimmers erin.

De applicator van deze Lip Lacquer is redelijk uniek: het heeft een klein reservoir dat een kleine hoeveelheid product opneemt. Zo geeft het precies de juiste hoeveelheid product op de lippen vrij.

De Lip Lacquer is erg dik van structuur, maar de kleurintensiteit is zeker aanwezig!

De Lip Lacquer voelt nogal dik en plakkerig aan. Desondanks plakken mijn haren niet aan mijn lippen als ik dit product op heb, hoera!

De kleurintensiteit is ongelofelijk goed. Het zijn dus zeker géén gewone, ordinaire lipglossjes, maar volwaardige lipsticks in vloeibare vorm. De houdbaarheid is ook dik oké – reken maar op een uur of vier (zonder een grote maaltijd tussendoor).

Hoewel de kleuren niet echt mijn ding zijn, ben ik nog steeds onder de indruk van deze producten. Vooral de unieke formules (suuuperzacht en verzorgend) en INTENSE pigmentatie hebben me overtuigd.

Trouwens, de pigmentatie van deze hele collectie heeft me omver geblazen. Alle producten (inclusief de nagellakken) dekken perfect in één laagje. De producten blijven daarnaast nog eens allemaal erg goed zitten.

Wat mij betreft, is Estée Lauder echt een topmerk qua cosmetica. Zelf gebruik ik iedere dag de Double Wear foundation, en het is veruit de beste en meest langhoudende foundation die ik ooit heb gebruikt. Dit is hands down mijn favoriete high end cosmeticamerk geworden!

Estée Lauder Pure Color lipstick – €26,86
Estée Lauder Lip Lacquer – €24,84

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

14 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Ooooooh, Golden Honey is héél erg mooi!

 2. Mme_Sophistique says: Reply

  waaauw in love met mirrored orchid hoor 😀

 3. Krizia says: Reply

  Mirrored Orchid is mijn favoriet!

  x Krizia

 4. Sofie says: Reply

  Mirrored Orchid is gorgeous! Love it!

 5. De lipsticks zijn mooi.
  Liefs, xxx

 6. kelly jaspers says: Reply

  super! de M.orchid zou ons het beste staan, leuke blog http://www.we-heart-fashion.com

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel! Ik ben jullie blog ook aan het bekijken nu 🙂

 7. Wat een mooie kleuren heb je gekregen Diana :). Vooral Mirrored Orchid is heel speciaal en Melting Sun vind ik ook echt heel erg leuk. Die zie ik mezelf wel dragen tijdens de zomer, hehe ^^.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Mirrored Orchid is zeker een kleur voor jou!

 8. ASSchatteman says: Reply

  Die Lip Lacquer is prachtig! Echt een kleurtje voor me. #wishlisted

  1. DianaAPBL says: Reply

   Die zou je echt mooi staan!

 9. Gilded Honey is mooi van kleur, maar de finish is ook niks voor mij. De lip lacquer vind ik wel heel geslaagd.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik vind de finish ook niet echt iets voor mij. Bij Mirrored Mauve valt het minder op!

 10. beautiesatwork says: Reply

  wow, die lip lacquer knalt 😀

Leave a Reply