Estée Lauder Sumptuous Knockout

Ik ben absoluut geen fan van de Kardashians/Jenners, dus ik was nogal sceptisch toen Kendall Jenner het gezicht van Estée Lauder. Maar nu, meer dan anderhalf jaar later, ben ik toch overtuigd. Met haar down to earth persoonlijkheid en gevoel voor humor past ze perfect bij Estée Lauder. Bekijk haar maar in dit filmpje – hilarisch!

Kendall is tevens het gezicht van de Sumptuous Knockout Mascara en Sumptuous Knockout Waterproof Eyeliner – verpletterende producten met een langhoudende formule. Ik trad in Kendalls voetsporen en probeerde de nieuwe mascara, eyeliner en Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Body Creme uit!

Estée Lauder Sumptuous Knockout

Dit pakket zorgt er voor dat je de hele wereld aankunt. Een likje mascara, een streepje eyeliner, een vleugje bodycreme and you’re ready to kick some ass.

Estée Lauder Sumptuous Knockout

Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Body Creme – €80,69 voor 200 ml

Ik ben altijd op zoek naar een goede body creme voor intense hydratatie, dus ik was erg enthousiast toen ik deze tube in handen kreeg. Een body creme die je huid hydrateert en tegelijkertijd verstevigt en verjongt? Graag! De Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Body Crème omhult de huid in een voedende creme met een anti-aging formule. Het resultaat is een intens gevoede en verstevigde huid die straalt en er gezonder uitziet.

Je kan dus wel geloven dat mijn tube nu zo goed als leeg is, aangezien ik het de hele winter heb gebruikt. Het is fantastisch spul en voelt erg rijk en luxueus aan. En mijn huid is inderdaad een stuk zachter en gladder!

Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Body Creme

Estée Lauder Sumptuous Knockout

Estée Lauder Sumptuous Knockout Infinite Waterproof Eyeliner – €24,30

Wie mij kent, weet dat ik dol ben op de Double Wear producten van Estée Lauder. Deze eyeliner is geen uitzondering: de rijke, intens verzadigde formule glijdt moeiteloos over de oogleden en houdt perfect tot 24 uur lang. De eyeliner is bestand tegen alle weersomstandigheden, zweet, tranen en blijft zelfs prima zitten tijdens het sporten, zonder af te geven.

Estée Lauder Sumptuous Knockout Infinite Waterproof Eyeliner

De eyeliner komt met een puntenslijper waardoor je het potloodje heel scherp kunt maken. Dit zorgt voor een scherp en nauwkeurig lijntje. Ga je uit? Vervaag het lijntje dan met de siliconen punt voor een zwoele look.

Estée Lauder Sumptuous Knockout Infinite Waterproof Eyeliner

Ik ben doorgaans geen fan van siliconen punten omdat ze niet goed vervagen, maar deze doet haar werk wel goed! Zie hieronder: het lijntje is goed vervaagd en geeft een mooi smoky effect.

Estée Lauder Sumptuous Knockout Infinite Waterproof Eyeliner

Estée Lauder Sumptuous Knockout Defining Lift & Fan Mascara – €30,52

De ster van deze campagne is niet Kendall, maar deze nieuwe mascara van Estée Lauder! De Sumptuous Knockout Defining Lift & Fan Mascara heeft een borsteltje dat speciaal werd ontworpen zodat je volle, gescheide en weelderige wimpers verkrijgt. De formule bevat houtskoolzwarte vezels die iedere wimpel van wortel tot punt verlengen. Bovendien is de mascara bestand tegen zweet en vocht. Je wimpers zijn verzorgd, klonteren niet en zijn lang en voluminieus.

Estée Lauder Sumptuous Knockout Defining Lift & Fan MascaraEstée Lauder Sumptuous Knockout Defining Lift & Fan Mascara

Estée Lauder toont weer eens dat ze hun doelgroep door en door kennen. De moderne vrouw heeft producten nodig die doen wat ze beloven, makkelijk in gebruik zijn en die lang blijven zitten. Deze producten doen het allemaal!

Estée Lauder Sumptuous Knockout

Je kan alle producten online of in de erkende verkooppunten vinden.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Ik ben ook fan van de mascara, echt een blijvertje.

Leave a Reply