Estée Lauder Pure Color Envy in ‘Infamous’

Ja, ik weet het, ik heb al meer dan een week niks gepost. Maar ik heb een goede reden! Ik ben namelijk verhuisd. Je kan je dus wel voorstellen dat het een hele hectische periode is geweest. Nu zijn mijn zusje en ik eindelijk een beetje gesetteld, maar we weten nog steeds niet waar de helft van onze spullen liggen (mijn make up stash is wel goed opgborgen!). Binnenkort maak ik wat foto’s en geef ik een virtuele tour van het huis.

Vandaag toon ik jullie echter de nieuwe Pure Color Envy lipsticks van één van mijn favoriete merken, Estée Lauder. Deze nieuwe lipsticks hebben een nieuwe, luxueuze formule die de lippen een rijke kleur geeft in één enkele beweging. Lees snel verder!

Nu, begin vorige week, toen ik in ons nieuw stulpje aan het opruimen was, belde de koerier aan met een pakje van Estée Lauder. Zij verrasten me namelijk met een fantastische housewarming gift. En dat kaartje ga ik bewaren. Hoe ongelofelijk lief!
Ik kreeg dus ook deze fantastisch mooie Pure Color Envy Lipstick om de kleur Infamous.
De huls van de lipsticks hebben een magneetsysteempje waardoor de lipstick goed dicht blijft zitten. En die klik als de lipstick sluit, is toch zalig om aan te horen.

Deze Pure Color Envy lipsticks hebben een nieuwe formule die je lippen 6 uur lang een diepe, rijke tint bezorgen. Bovendien hydrateert het ook de lippen dankzij de nieuwe exclusieve Time Release Encapsulated Moisture Complex met hyaluronzuur. Hierdoor nemen je lippen vocht op en houden ze het ook vast, zodat ze continu gehydrateerd zijn.
Wat ik alvast positief vind, is dat Estée Lauder niet belooft dat de lipstick 72 uur blijft zitten of iets dergelijks. Want laten we eerlijk zijn: de meeste lipsticks overleven niet eens een warme hap. Maar  6 uur, dat kan ik nog zeker geloven.

Infamous is een hele mooie, warme, roze kleur zonder shimmers. Het is een erg draagbare kleur die bij veel huidstinten en haarkleuren zal staan.

De formule voelt aan als een ware droom. De lipstick glijdt zonder moeite over de huid zonder er aan te trekken of stroef aan te voelen. Bovendien is de pigmentatie fantastisch, al vanaf het eerste veegje.

Ik heb vrij gepigmenteerde lippen van mezelf dus ik ben erg onder de indruk van de dekking van het product. De lipstick voelt daarbij ook niet droog aan. Het hydrateert naar mijn gevoel zelfs erg goed!

De lipstick komt haar belofte van 6 uur ook volledig na. Het overleeft met gemak een drankje en hapje, al geeft het een beetje af. De kleur is dus niet meer even fel als je het net aanbrengt, maar het is ook niet volledig verdwenen. Best indrukwekkend voor een hydraterende lipstick die bovendien nog eens een fantastische pigmentatie heeft!

Deze Pure Color Envy lipsticks komen in 20 kleuren en zijn nu zelfs online verkrijgbaar in de nieuwe webshop van Estée Lauder: www.esteelauder.be. Er is bovendien nog 1 kleurtje die enkel online te koop is: een prachtige dieppaarse tint.

Estée Lauder Pure Color Envy Lipsticks – €33,11

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

14 Comment

 1. Dana says: Reply

  Mooie kleur en hopelijk voel je je goed bij jullie nieuwe plekje!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel, superlief van je!

 2. Proficiat met de verhuis! Eindelijk zeg!
  En echt een leuke kleur, staat je goed! <3

 3. petra says: Reply

  Proficiat met jullie nieuwe stekje, blij dat alles goed gekomen is voor jullie!!
  Mooie lipstick!!

 4. Angelique says: Reply

  wauw wat een prachtige kleur!

 5. ladylinn says: Reply

  Wat attent zeg. 🙂 En het is dan nog eens een hele mooie lipstick!

 6. beautiesatwork says: Reply

  nog niets dan positieve reviews gelezen over deze lipsticks 🙂 wat ik op twitter al kunnen zien heb van je nieuwe thuis ziet er goed uit!

 7. Mme_Sophistique says: Reply

  aah wat een ontzettend mooie kleur, IK WIL! en wat leuk dat je verhuisd bent, je foto's op instagram zien er in ieder geval al super cosy uit 🙂

 8. chitchatontherocks says: Reply

  Die kleur is idd héél pretty. Heb al veel goeds gehoord en gelezen over deze lipsticks, dus ben nu wel benieuwd. En ik ben ook superbernieuwd naar die virtuele tour van je huis!

 9. mostlysunnybunny says: Reply

  Hey Diana, this shade is really pretty on you! What a gorgeous pink!

  Glad to see you're settling down in your new house. I hope everything is fine and the fur babies are doing well!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Thanks so much Sunny! The fur babies are doing really well. Hope yours are doing great too!

 10. danacheng2 says: Reply

  Ahhh prachtige kleur!

 11. Hele mooie kleur Diana, staat je goed!
  En nog eens proficiat met je verhuis, hopelijk voel je je snel thuis daar ^^.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel lieve Teri! De hondjes voelen zich alvast heel gelukkig hier!

Leave a Reply