Estée Lauder Perfectly Clean

Ongeveer twee weken geleden kwam Estée Lauder met een nieuwe lijn reinigingsproducten uit.  Dit gamma heet Perfectly Clean, een hoogwaardige lijn bestaande uit vier geavanceerde multifunctionele reinigers en een zuiverende tonic. Deze producten reinigen de huid niet alleen, maar doordat ze versterkt zijn met het 3C Purity Complex, kalmeren, verzachten en verhelderen ze de huid ook.

Ik testte de lotion en een reiniger uit, en ik moet zeggen dat ik stevig onder de indruk ben. Geen wonder dat iedereen zo gek is van de huidverzorging van Estée Lauder!

>” />De productjes zien er alvast erg mooi uit. De blauwe verpakking is strak en luxueus, en de gouden dop van de tonic is een eyecatcher. De producten hebben ook een handige verpakking (een knijptube en een gewoon flesje), dus daar gaat geen geknoei zijn.

Laten we beginnen met de Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask. Dit is een geconcentreerde reiniger die je huid tot diep in de poriën reinigt en de huid ook minder dof maakt. Je kan hem tevens ook als masker gebruiken. Je brengt het product dan gewoon aan op een droge huid en laat het 2 minuutjes inwerken.

De reiniger zelf heeft geen echt uitgesproken geur. Ik vind ook dat hij niet zo erg schuimt, in tegenstelling tot wat de beschrijving over dit product zegt.

Ik gebruik deze cleanser elke avond en ik ben er DOL op. Serieus!
Soms heb ik het gevoel dat ik door de dag een laag… vuil op mijn huid heb, weet je wel? Zo’n vettig gevoel en dan nog met de make up… Niet erg appetijtelijk, maar zo is het nu eenmaal. Wel, deze reiniger haalt dus dat laagje weg en mijn huid voelt ZO zuiver aan.

Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een reiniger gebruikt die zó fijn werkte, en mijn huid zo schoon maakte. Ik bedoel, mijn Pai reiniger wint de prijs voor beste geur, maar de award voor ‘beste werking’ gaat zeker naar deze cleanser van Estée Lauder.

Als je een normale tot vette huid hebt, moet je deze reiniger zéker kopen. Mijn huid is nog nooit zo schoon geweest! Bovendien wordt mijn huid ook vaak rood en gevoelig na het reinigen, maar onder andere de blauwe algen in dit product kalmeren de huid goed.

Heb je eerder een droge huid, dan zou ik deze skippen en voor de Creme Cleanser uit dezelfde lijn gaan. Die werkt extra voedend, dus dat lijkt me geschikter. Deze variant is misschien iets ‘agressiever’, in de zin dat het echt voelt alsof het dat laagje vuil van je huid ‘stript’. Als je dan een droge huid hebt, kan het je huid misschien iets verder uitdrogen.

Dan de Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner. Dit is een peelende tonic dat vuil en onzuiverheden verwijdert en tegelijkertijd de natuurlijke huidvernieuwende cyclus ondersteunt.

Wat me vooral opvalt bij deze tonic is hoe verkoelend hij werkt. Het voelt een beetje alsof je met een ijsblokje over de huid gaat, zalig!

De werking van deze tonic is ook top. Hij doet een beetje hetzelfde als de reiniger:  dat laagje vuil weghalen zodat een pure, zuivere huid overblijft. Handig voor doorheen de dag, als je geen make up draagt maar toch het gevoel hebt dat je huid een beetje vuil of vettig is.

Een nadeel is wel de tonic alcohol bevat. Als je daar gevoelig voor bent is dit misschien niet het juiste product voor je.

Ik denk dat dit gamma zijn naam echt waar maakt! Deze producten van Estée Lauder maken de huid echt door en door schoon. Ik kan het gevoel moeilijk beschrijven, maar deze producten halen gewoon élk restje vuil en vet weg. Ze zijn bovendien ook niet agressief voor de huid, dus dat is een fantastische combinatie.

Ik gebruik deze producten nu al iets meer dan twee weken, en ik moet zeggen dat mijn huid er nog nooit beter heeft uitgezien. Doordat mijn huid zo goed gereinigd wordt, heb ik het gevoel dat mijn andere huidverzorging beter doordringt in mijn huid en ook beter werkt.

Het kalmerend effect is ook zichtbaar, want de roodheid op mijn wangen is sterk verminderd. Mijn huid is ook egaler en de droge plekjes zijn helemaal weg. En ik ben er zeker van dat Estée Lauder daar een grote rol in heeft gespeeld!

Bekijk zeker dus deze lijn eens als je in de parfumerie bent. Er zijn nog andere reinigers in het gamma, en ze zijn eigenlijk geschikt voor alle huidtypen, al raad ik deze niet aan voor degenen met een droge huid. Dan kan je beter voor de Creme Cleanser gaan, die klinkt ook erg goed.

De prijzen liggen zeker hoger dan de doorsnee reinigingsproducten. Maar ik heb het geld er zeker voor over, aangezien dit toch zeker de beste reiniger is die ik ooit heb gebruikt. Bovendien zijn beide producten erg zuinig in gebruik. Van de reiniger gebruik ik een hoeveelheid ter grootte van een erwt – dat is bijna niets. En ik zie de lotion zeker niet snel opgeraken.

Estée Lauder, je hebt me zeker kunnen bekoren met deze productjes. Ik kan me bijvoorbeeld nu al geen leven meer voorstellen zonder deze reiniger… Dit is ware liefde, zeker en vast.

Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask – 150 ml / €26,90
Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner – 200ml / €26,90
Perfectly Clean Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask – 150ml / €26,90
Perfectly Clean Multi-Action Cleansing Gelee/Refiner – 150ml /€26,90
Perfectly Clean Triple-Action Cleanser/Toner/Makeup Remover – 150ml / €27,93

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Zalig hoe je zo reiniger en masker ineens hebt. Doe dat wel vaker, maar deze keer is het ook echt zo bedoeld.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Yes! Ik gebruik deze wel niet als masker. Jij wel? Wat voor effect geeft het dan?

 2. Klinkt echt goed!

 3. Liesbeth_Vo says: Reply

  Klinkt goed!

 4. beautiesatwork says: Reply

  dat wordt sparen 😉

  1. DianaAPBL says: Reply

   Maar de investering is het zeker waard!

 5. Ik gebruik de 'gewone' cleanser uit deze lijn al heel lang en die is echt super goed !

Leave a Reply