Estée Lauder Modern Muse Eau de Rouge

Iedereen heeft wel al gehoord van Modern Muse van Estée Lauder (indien niet – lees mijn review dan hier). Een tijdje geleden is er een nieuwe versie uitgekomen met Kendall Jenner als gezicht – Modern Muse Eau de Rouge. Deze geur is het glamoureuze en meer provocatieve zusje van Modern Muse en is perfect voor de zelfzekere en sexy vrouw. En rood is de kleur van passie en hartstocht en dus de ideale link met deze geur.

Estée Lauder Modern Muse Eau de Rouge

Modern Muse Eau de Rouge is een fruitige, orientaalse bloemengeur. De topnoten bestaan uit rode bessen, roze peper, frambozen en saffraan. De hartnoten bestaan uit Bulgaarse rozen, jasmijn en magnolia. Tot slot vinden we in de basisnoten patchouli, vetiver, vanille uit Madagascar en ambrette. Het resultaat is een zwoele doch frisse, bloemige geur.

Estée Lauder Modern Muse Eau de Rouge

Eau de Rouge is ideaal voor in de lente – tussen de warme, winterse geuren en de frisse zomerse geuren. De flacon is ook lekker kleurrijk en vrolijk! Ik ben alvast fan.

Estée Lauder Modern Muse Eau de Rouge – 30ml/€55,87 – 50ml/76,56 – 100ml/€103,43

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Het is inderdaad het perfecte geurtje voor nu, ik ben fan! Ik ben eigenlijk fan van alle Modern Muse varianten tot nu toe.

Leave a Reply