Estée Lauder Invisible Powder Makeup

Over enkele dagen zal de beautywereld kennis kunnen maken me de nieuwe Invisible Powder Makeup van Estée Lauder. Op 3 juni brengt het merk namelijk een nieuw product uit dat technologisch geavanceerd is en je huid perfect maakt, zonder dat het voelt alsof je makeup op hebt.

Ik testte alvast dit magisch productje uit!

Hier ligt de toekomst van poedermake-up. De nieuwe Invisible Powder Makeup van Estée Lauder vormt de ultieme combinatie van pigmenten en licht, waardoor de huid er perfect uitziet.

Dit poeder ziet er uit als een compactpoeder maar het voelt aan als een gel en blijft als een vloeibare foundation op de huid zitten. Het product combineert dus de beste kenmerken en voordelen van poeder, vloeistof en gel.

Er zijn in totaal 6 kleuren verkrijgbaar, waaronder 2 die exclusief bij de Estée Lauder Counter in de Inno verkrijgbaar zijn. De kleuren gaan van 1CN1 Ecru (de lichtste) tot 5CN1 Rich Chestnut (de donkerste). Ik vind Ecru persoonlijk nog te donker voor mezelf (ik ben ongeveer een NC15-NC20), en de donkerste kleur lijkt me ook niet heel donker. Het kleurengamma kan dus zeker beter.

Zelf heb ik de kleur 2WN1 Rattan, de tweede lichtste kleur. Deze is eigenlijk veel te donker voor me, maar ik kan hem eigenlijk als bronzer gebruiken!

De verpakking vind ik erg mooi. Het doosje is wel iets zwaarder en dikker dan de meeste poederdoosjes, maar dat komt omdat het een dubbele bodem heeft waar het sponsje in verstopt zit.

Het doosje bevat dus 2 delen: de bovenste kant bevat het poeder en een spiegeltje, en onderaan vind je een sponsje. Voor mij hoefde die onderste bodem niet en mocht het sponsje gewoon op het poeder liggen, maar dat is persoonlijk.

Je kan eigenlijk al aan het textuur van het product zien dat het geen ‘echt’ poeder is. En als je dan even voelt, voel je meteen dat het een gekke structuur heeft.

Estée Lauder zegt zelf dat de Invisible Powder Makeup een gebakken poedergel is. En dat voelt ook zo! Het is geen poeder, maar het voelt ietwat nat en koel aan. Echt gek, je moet het eens zelf voelen.

Je kan het poeder volgens Estée Lauder over je make up dragen of gewoon afzonderlijk. Ik gebruik het liever over mijn make up want ik vind het niet super dekkend (of je moet het al met het sponsje op de huid deppen).

Met een swatch zijn jullie eigenlijk niet veel, want je moet dit product echt zelf proberen. Het voelt namelijk erg uniek aan. De formule is echt speciaal want het is geen poeder, maar ook niet vloeibaar of gelachtig. Ik vind het best een fijn gevoel want het voelt erg licht aan op de huid. Zoals Estée Lauder zegt: alsof je geen make up op hebt!

Toch fixeert het mijn make up erg goed – verrassend goed eigenlijk. Het houdt alles op z’n plaats en matteert netjes, en laat je huid net als fluweel uitzien. Het wordt ook niet cakey of whatever. Top product!

Ik raad jullie echt aan om dit product te ontdekken. Desnoods gewoon swatchen in de winkel! Want het is echt een unieke formule die je als beautyliefhebber zeker gevoeld moet hebben.

Ik vind het ook een veelzijdig product, want je kunt het zowel als fixeerpoeder gebruiken als basis. Beide methodes werken goed, al vind ik dat hij niet zo geweldig dekt. Maar als je niet echt een probleemhuid hebt kan je hem zeker gebruiken.

Dus, allemaal op 3 juni rennen naar de winkels om dit poeder te proberen want je gaat versteld staan!

Estée Lauder Invisible Powder Makeup – €45,52; verkrijgbaar vanaf 3 juni

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

10 Comment

 1. Lijkt mij een erg mooi product!

 2. petra says: Reply

  Ik ben wel benieuwd geworden naar de textuur, klinkt als een topproduct inderdaad! Moet ik eens gaan testen dus!!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Zeker doen! Het voelt echt gek aan 🙂

 3. Ooeh, ben benieuwd hoe dit voelt… Klinkt in ieder geval niet slecht 🙂

 4. Mme_Sophistique says: Reply

  wat mooi! maar het gaat ook veeeeel te donker zijn voor mij

 5. Ben wel benieuwd om deze es te swatchen !

  1. DianaAPBL says: Reply

   Zeker doen, je gaat versteld staan 🙂

 6. beautiesatwork says: Reply

  prachtige verpakking 🙂

 7. Lisa says: Reply

  Ik ben er nieuwsgierig naar

  Het is al een aantal dagen te koop

  Maar voor de kleur moet ik toch echt naar de winkel

  Goede revieuw

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel! Inderdaad, ga maar zeker eens naar de winkel. Dit is de tweede lichtste kleur en ik kan hem makkelijk als bronzer gebruiken.

Leave a Reply