Estée Lauder Idealist serum

Vandaag heb ik een review over één van de meer gehypte producte van de afgelopen tijd, namelijk de Idealist Even Skintone Illuminator serum van Estée Lauder. Misschien herinneren jullie nog de review over de Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher (klik hier), waar ik al lyrisch over was. Wel, toen er een nieuwe versie op de markt kwam, kwam hij al meteen o pde wishlist te staan! Ik heb hem ondertussen al een tijdje, en vandaag review ik hem voor jullie.

Allereerst de verpakking. Het serum zit in een prachtig, blauw flesje met gouden details en zwarte opschrift. Hij is niet doorzichtig, wat een beetje jammer is. De Pore Minimizing Serum zat in een licht doorzichtig flesje, zodat je kon zien hoeveel er nog in zat. Dat is bij deze dus niet, wat het een beetje onpraktisch maakt.

Het pompje is weer fantastisch, want hij doseert nét genoeg product voor mij.

Zo ziet het serum er dus uit. Hij is wit van structuur, met een heleboel miniscule shimmers erin verwerkt. Dat schrikt misschien eerst af, maar na het aanbrengen zie je alleen maar een mooie gloed.

En nog een foto met flits, zodat jullie de shimmer goed kunnen zien.

Ik vind dat mijn huid er meteen beter uitziet na het aanbrengen van dit product. De shimmer zorgt dat mijn huid egaler en gezonder lijkt.
Ik gebruik hem nu al zo’n 3 weken, en mijn huid ziet er al wat beter uit. Ik gebruik hem vooral tegen de roodheid en hier en daar wat vlekjes, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik geen GROOT verschil zie. Volgens mij werkt hij beter tegen ouderdoms- en zonnevlekken. Tegen roodheid werkt hij wat minder, maar ik zie wel wat verschil.

Pluspunten?
+
mooie verpakking
+ zuinig
+ geeft de huid een mooie gloed
+ helpt de huid wel degelijk te egaliseren
+ trekt snel in
+ fijne geur

Minpunten?
– de prijs
– werkt beter voor pigmentvlekken etc, niet zozeer voor roodheid

Conclusie? Ik blijf deze serum gebruiken, maar ik verwacht niet dat hij wonderen zal doen voor mijn roodheid. Maar hij hydrateert mijn huid, ruikt lekker, dus ik blijf hem gewoon verder gebruiken!

Idealist Even Skintone Illuminator – 30 ml – € 68,37

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 Comment

  1. Ik wil hem zoooo graag ! Estée Lauder is een van mijn favo skincare merken.

  2. petracupcake says: Reply

    One word: want!

  3. nymphette says: Reply

    ik wil het advanced night repair serum! Heb nu een sample en die is echt zoo fijn!

  4. Jammer dat hij niet zo voor roodheid werkt, en toch wel jammer van de prijs. Toch lijkt het mij wel een fijn product;D

Leave a Reply