Estée Lauder Idealist Pore Minimizer Skin Refinisher

Enkele maanden geleden (een hele tijd geleden, ja) ontving ik bij een aankoop in de Ici Paris XL een staaltje van de Estéé Lauder Pore Minimizing Skin Refinisher. Ik werd echt achterover geblazen door dit product! Hij maakte mijn poriën écht kleiner, mijn huid werd superzacht en zelfs mijn make up bleef zichtbaar langer zitten. Ik zocht natuurlijk de prijs op van de full size versie, maar toen ik ontdekte dat hij zowat €70 voor 50 ml kostte besloot ik met pijn in het hart om het niet te kopen.
Tot ik afgelopen week terug bij de Ici Paris was. Er waren enorme stapelkortingen, en ik kon niet anders dan die kans grijpen. En voila: vandaag een review.

Er zijn twee formaten beschikbaar. Ik kocht het flesje met 30ml.

Even kort iets over de prijs. Dit product in deze hoeveelheid kost normaal €61 – met IPXL korting betaal je er €48,80 voor. Toen ik echter aan de kassa stond, rekende de verkoopster mij echter maar €36,60 aan. Dat is nog eens een fikse korting! Nu snap ik niet waar die korting vandaan komt, maar ik sprong echt een gat in de lucht.

Het doosje is echt prachtig – de typische, blauwe kleur met een klein reliëf en simpele zwarte letters stralen gewoon luxe uit.

Het flesje is dan ook weer prachtig. De gouden dop, het lichtblauwe flesje met gouden opdruk – luxe in een flesje.

Deze pore minimizer doet, zoals de naam het al verklapt, je poriën kleiner lijken. Het maakt je huid gladder en zorgt voor een gladde finish. Het zou je cellen ook sneller herstellen en je huid over het algemeen gezonder maken. Veel beloftes, dus.

Het product krijg je eruit door een handig pompsysteempje. Wat opvalt is dat er nogal een stevige weerstand op de knop zit, waardoor je echt maar een kleine hoeveelheid product verkrijgt. En laat dat nu dé perfecte hoeveelheid zijn voor heel je gezicht! Goed gevonden, dus.

De serum ruikt HEERLIJK. Ik kan er geen naam op plakken, maar het ruikt heerlijk fris. De textuur is erg zacht en… zoals een serum hoort te voelen?
Na het aanbrengen ervan lijkt mijn huid écht gladder. Ik heb nogal grote poriën op mijn voorhoofd en neus. De poriën op mijn voorhoofd zijn écht kleiner, die op mijn neus niet. Dus hij werkt toch wel een beetje.
Mijn huid wordt er enorm zacht van, en zelfs mijn make up blijft superlang zitten. Ik heb al veel basissen gebruikt, maar enkel dit product zorgt ervoor dat mijn make up enorm lang blijft zitten. Heel raar, aangezien dit geen basis is, maar ik vind het een enorm voordeel.

Pluspunten?
+ prachtige verpakking
+ heerlijke geur
+ fijne textuur
+ maakt je huid erg zacht en de poriën minder zichtbaar
+ trekt snel in
+ laat mijn make up langer zitten

Minpunten?
– de prijs

Conclusie? Dit is nu mijn holy grail. Ja, hij kost veel, maar dit is het enige product waar ik nu bij zweer. Het feit dat hij mijn make up langer laat zitten hakt de knoop door, want mijn huid is erg moeilijk en make up glijdt er altijd snel af. Je moet het natuurlijk zelf uittesten – vraag een testertje als het gaat. Maar ik ben nu erg overtuigd van de werking!

De Estée Lauder Pore Minimizing Skin Refinisher kost €61 voor 30 ml (€48,80 met IPXL korting).

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Sanna says: Reply

  Wow, denk dat ik hem ook maar eens ga uitproberen!

 2. Wat fijn dat hij zo goed werkt voor je! Ik ben benieuwd naar die Advanced Night repair van Estee Lauder!

 3. valleydollbeautyblog says: Reply

  Ik heb hem ook en hij is idd super ! De prijs helaas not so much…

 4. Wooh, hoezo duur?! Maar wat een fijn product. Leuke review. Echt pure luxe.
  Liefs,x xx

 5. samira says: Reply

  Kinda expensive hé:)

 6. Ik ben al jaaaaren fan! Superproduct!

 7. kijk dat klinkt goed, inderdaad wel erg duur.

Leave a Reply