Estee Lauder Heavy Petals Pure Nail Lacquers – Narcissist

Herinneren jullie nog de bevroren oogschaduw-debacle? Wel, ik ontving toen ook een prachtig nagellakje. Deze toon ik jullie vandaag!

Net zoals mijn Shadow Paint, was de nagellak ook aangetast door de kou. Ik kan niet echt ‘bevroren’ zeggen, want het lakje was nog vloeibaar, maar de textuur was dik en stroperig. De eerste swatches waren dan ook vreselijk!

Ik had de moed al bijna opgegeven, maar enkele dagen later probeerde ik opnieuw. Gelukkig stonden de make up goden me bij, want het lakken verliep toen veel soepeler en de dekking was stukken egaler.

Anyway, op naar de echte review.

Om de lente te vieren, bracht Estee Lauder onlangs de New Pure Color Nail Lacquer Heavy Petals collectie uit. Het is een limited edition lijn bestaande uit 5 zachte, vrouwelijke pastelkleuren die toch lekker opvallen. Als je de hele collectie bekijkt, doen de kleuren alvast denken aan een boeket bloemen!

Ik heb de kleur Narcissist, een zachte lichtroze kleur.

Het flesje is echt uniek en mooi! Hij is ook veel groter dan de meeste lakjes die ik heb. Stiekem vind ik het één van de mooiste flesjes, omwille van de vorm en de gouden details.

Ik heb nog geen ervaring met Estee Lauder lakjes, maar hij lakt soepel en egaal (ondanks de kou!). De lak droogt snel en dekt ook erg goed, dus één laagje is genoeg.

De nagellak blijft ook prima zitten! Ik heb het drie dagen opgehad zonder tipwear, terwijl ik normaal na de eerste dag al wat tipwear krijg.

De kleur vind ik overigens prachtig. Roze is normaal niet iets voor mij, maar deze lichtroze kleur vloekt niet bij mij huid. Hoera!

De Estee Lauder Nail Lacquers kosten €19,55.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. jana says: Reply

  prachtige kleur ! 😮

  xx

 2. Bianca says: Reply

  Heel duur, maar wel heel mooi! 🙂

 3. Marijke says: Reply

  Lief kleurtje!!

 4. Sofie says: Reply

  Dit is zo'n lief kleurtje! Perfect voor de lente 🙂

 5. beautytalkblog says: Reply

  Prachtig kleurtje!
  Eefje

 6. BellaChique says: Reply

  Gelukkig is het toch nog goed gekomen, de kleur is echt heel mooi en lief ^^. Zelf vind ik de flesjes ook super mooi :).

 7. Linda says: Reply

  Wow wat een lief roze kleurtje! Erg mooi.

Leave a Reply