Estée Lauder Genuine Glow

De nieuwste collectie van Estée Lauder sprak me direct aan: Genuine Glow. De producten in deze lijn zorgen voor een natuurlijke glow dankzij olie-vrije cremes en lichte kleuren. Ik toon jullie vandaag enkele pareltjes dus lees snel verder voor de volledige review!

Estée Lauder Genuine Glow

De Genuine Glow collectie bestaat uit vijf producten: een hydraterende primer, een blush stick, een oogcreme, een lipolie en een highlighter voor het gezicht en onder de ogen. Alles wat je nodig hebt voor een natuurlijke glow!

 

 

Estée Lauder Genuine Glow

Genuine Glow Priming Moisture Balm (€36) & Priming Moisture Eye Balm (€36)

Laten we beginnen bij de basis. Deze balsem op waterbasis is de ideale primer: het perfectioneert en hydrateert, vervaagt oneffenheden en laat de huid zijdezacht aanvoelen. De olievrije formule bevat proteïnen uit rijstzemelen om het natuurlijke hydratatieproces van de huid te stimuleren, en glucosamine om de textuur in alle zachtheid te verfijnen. Molasse- en pruimextracten helpen de teint te egaliseren, terwijl natuurlijke lecithine de poriën minimaliseert en glanzende vlekken voorkomt door de overtollige huidtalg af te voeren.

Je kan deze creme zowel ‘s morgens als ‘s avonds aanbrengen op een gereinigde huid. Ik gebruik hem het liefst na mijn gewone dagcreme en vòòr mijn make-up. Het zorgt voor een mooie gloed zonder dat je er vettig uitziet. Het laat mijn make-up langer en beter zitten en ruikt ook nog eens heerlijk.

De oogbalsem is ook op waterbasis en verfrist de ogen dankzij het verkoelend effect. Het vervaagt donkere kringen en de huidtextuur wordt verfijnt. Het heeft een zalige textuur: romig en zacht, en oh zo verfrissend! Het helpt zeker om een wakkere blik te verkrijgen.

Estée Lauder Genuine Glow

Genuine Glow Blushing Creme for Lips and Cheeks – €28

De Genuine Glow Blushing Creme komt in een stickvorm: handig voor een snelle en handige applicatie. De creme geeft de wangen en lippen een natuurlijke, subtiele kleur – alsof je net een stevige herfstwandeling hebt gemaakt.

Estée Lauder Genuine Glow Blushing Creme

De creme is verkrijgbaar in twee kleuren (Sweet Cheeks en Peachy Keen). Hieronder zien jullie Sweet Cheeks, een mooie roze kleur die bij iedere huidtint past. Het gebruik van de stick is erg gemakkelijk: je brengt hem direct aan op je wangen en werkt het uit met een kwast. Of je brengt hem direct deppend aan met je vingers. Het is heel gemakkelijk om het product aan te brengen en om het te blenden. Het resultaat is inderdaad erg natuurlijk en subtiel!

Estée Lauder Genuine Glow Blushing Creme

Genuine Glow Eyelighting Creme For Eyes And Face – €24

Tot slot heb ik hier nog de Eyelighting Creme, een multifunctionele highlighter die je op je wangen, oogleden en wenkbrauwen kunt gebruiken. Het frist de huid op, weerkaatst het licht en laat een mooie highlighting effect achter op de huid.

Er zijn drie kleuren verkrijgbaar, en dit is Bare Blush, een nude gouden kleur. Het smeert gemakkelijk uit en brengt ook gemakkelijk aan dankzij de sponsapplicator. Het blendt gemakkelijk en trekt snel in de huid. Soms kunnen vloeibare highlighters een beetje vettig lijken, maar deze heeft dat effect absoluut niet.

Estée Lauder Genuine Glow Eyelighting Creme

Van links naar rechts: de Blushing Creme, de Priming Moisture Eye Balm, de Priming Moisture Balm en de Eyelighting Creme.

Estée Lauder Genuine Glow

Ik ben echt dol op deze collectie! En het fijne is dat je de producten ook op een ‘naakte’ huid kunt gebruiken, als je eens geen zin hebt om make-up op te doen. Dan zie je er toch net een tikkeltje frisser en wakkerder uit. De blushing creme is ideaal voor een transparant vleugje kleur, en de primer is ideaal voor onder je make-up.

Estée Lauder Genuine Glow

Estée Lauder Genuine Glow – verkrijgbaar in de winkels en online.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Lijken me hele fijne producten! ❤️

Leave a Reply