Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Brow Lift Duo

Waar ik absoluut niet zonder kan? Een wenkbrauwproduct, fo sho. Ik werk elke dag mijn wenkbrauwen bij, of ik nu thuis zit of wegga. Zonder voel ik me erg onzeker.

Toen dit nieuw potloodje van Estée Lauder in handen kreeg, klopte mijn hart spontaan sneller. Dit Double Wear Stay-in-Place Brow Lift Duo is een langhoudend, ultrafijn wenkbrauwpotlood dat je wenkbrauwen definieert en in de spotlight zet. Lees snel verder om te weten wat mijn verdict over dit product is!

Dit potlood van Estée Lauder heeft een unieke formule op basis van was, waardoor het niet enkel de wenkbrauwen kleurt maar ook vorm geeft. De formule blijft trouwens 12 uur lang zitten!

Het potloodje is trouwens twee keer dunner/kleiner dan klassieke, dikke houten potloden. Door de ultrafijne punt kan je hele dunne, nauwkeurige lijntjes trekken om wenkbrauwhaartjes te imiteren.

Ik heb de donkerste tint van de drie: 01 Highlight/Black Brown. De andere twee tinten zijn 03 Highlight/Soft Brown en 04 Highlight/Blonde Brown.

Dit potlood heeft twee uiteindes. Aan de ene kant vind je het potloodje zelf. Je hoeft deze trouwens niet te slijpen volgens Estée Lauder.

Aan de andere kant bevindt zich een iriserende highlighter dat een liftend effect creëert. De kleur past trouwens bij iedere huidskleur.

Beide kanten hebben een fantastische kleurafgave. Vooral de highlighter vind ik prachtig! Ik gebruik hem niet enkel onder mijn wenkbrauwen, maar ook in de binnenkant van mijn ogen voor een extra oplichtend effect. Het bevat geen grove glitters (een groot pluspunt!) en past inderdaad bij alle huidskleuren.

Het potloodje zelf is voor mij helaas te licht, wat ik wel jammer vind. Ik had een hele donkere kleur verwacht maar het is eerder medium bruin, en niet zwartbruin. Toch heb ik hem even uitgetest – kwestie van grondig zijn 😉

Ik werd niet teleurgesteld: het product bleef de hele dag perfect zitten, zonder uit te lopen of te vervagen. Ook als ik per ongeluk over mijn wenkbrauwen wreef, verroerde het product zich niet. Maar dat had ik wel verwacht want ik ben altijd een immense fan geweest van de Double Wear-lijn. Hun foundation is mijn holy grail en ik raad jullie hem dan ook zeer sterk aan!

Alleen vind ik dat je met het potloodje geen ultradunne lijntjes kunt maken, zoals Estée Lauder beweert. Pas op: even slijpen en dan kun je bij wijze van spreken elk haartje tekenen. Verrassend genoeg is de highlighter kant wel erg scherp en hoeft daar geen slijpertje aan te pas komen, dus misschien ligt het enkel aan mijn exemplaar of gebruikte ik de gekleurde kant verkeerd.

Ik ben dus zeer tevreden over dit potlood, en ik had ook niet anders verwacht. Estée Lauder is ondertussen echt één van mijn favoriete make up merken geworden. De producten zijn van topkwaliteit, zeker voor de prijs die je ervoor betaalt.

Als je dus op zoek bent naar een wenkbrauwpotlood dat erg precies werkt en langhoudend is, dan moet je deze in huis halen. Al is het alleen maar voor de highlighter, want die is ongelofelijk mooi!

Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Brow Lift Duo – €26,89

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. Je klinkt echt wel heel enthousiast! Zelf gebruik ik enkel poeder voor mijn wenkbrauwen, maar dit maakt me toch benieuwd…

    1. DianaAPBL says: Reply

      Yep, ik ben echt enthousiast. Het is een enorm fijn potloodje, beter dan Anastasia!

  2. beautiesatwork says: Reply

    ik had het duurder verwacht 🙂

Leave a Reply