Estée Lauder ANR Eye Serum

Ik heb me ondertussen al bij de talloze fans van de Estée Lauder Advanced Night Repair aangesloten. Ik gebruik nu elke avond het ANR Serum en zweer het jullie: dit spul is goddelijk. Onlangs kreeg ik de nieuwste telg in de ANR familie in handen: het ANR Eye Serum. Ik moet toegeven: ik gebruik eigenlijk geen producten voor mijn ogen. En waarom zou ik, aangezien ik nog maar 21 ben?

Maar toen ik vorige maandag 22 werd en ‘s morgens in de spiegel keek, merkte ik dat ik een tikkeltje meer foundation en concealer nodig had (I kid you not). Het voelde echt alsof mijn huid opeens snakte naar een betere verzorging. Vooral de huid rond mijn ogen voelde droger aan, en de blauwe kringen waren prominenter aanwezig dan normaal. ANR Eye Serum to the rescue!

You know by now that I love the Estée Lauder skincare and make up. I swear by the Double Wear foundation and the ANR face serum. I recently received the newest member of the ANR family: the Advanced Night Repair Eye Serum. Now I have to admit: I rarely use products for the eye area. I always felt that I didn’t need it, being 21 and all. But when I turned 22 last week, I suddenly noticed that my eye area was a bit drier (I’m not kidding, it really was!). Thank god for the Estée Lauder ANR Eye Serum!

Ik heb eigenlijk weinig last van huidproblemen in het algemeen. Buiten een beetje roodheid ben ik gezegend met een egale huid dat maar zelden puistjes krijgt. Van rimpels lig ik nog niet wakker – die komen pas over een jaar of 30 (mijn mama had op haar 50ste amper rimpels).

Toch is het belangrijk om vroeg te beginnen met smeren. Voorkomen is altijd beter dan genezen! Vandaar dat ik nu al enkele weken het ANR Eye Serum gebruik. Ik moet toegeven dat ik voorheen een beetje laks was met het testen ervan, maar sinds vorige week sla ik deze stap niet meer over. Ik kan nu dus nog geen definitieve resultaten geven, maar je kan alvast mijn voorlopige bevindingen al lezen.

I’m actually blessed with a great skin (if I say so myself). I only have a bit of redness on my cheeks – no pimples or wrinkles for me! But it’s never too early to start taking care of your skin. That’s why I’ve been testing this ANR Eye Serum for a couple of weeks now. I have to admit though, I was a bit careless while testing (I often just skipped the serum). But ever since I turned 22 I’ve been applying the serum every night. So for now, I can’t really give you the definitive results yet as it takes a while to test skincare products, but here’s my first impression of the serum.

Het ANR Eye Serum pakt alle tekenen van huidveroudering rondom de ogen aan: fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen, droge huid en een oneffen huidtint. De gepatenteerde ChronoluxCB technologie zorgt er ook voor dat het product ‘s nachts optimaal werkt zodat je huid kan herstellen van de vervuiling en vermoeidheid terwijl je slaapt. Eigenlijk een beetje hetzelfde principe als het ANR serum voor het gezicht, maar het is speciaal ontworpen voor de tere huid rondom je ogen.

The ANR Eye Serum combats all signs of aging around the eyes: fine lines, wrinkles, dark circles, dry skin and an uneven skintone. The patented ChronoluxCB technology makes sure the products works best at night so your skin can recuperate from the pollution and fatigue, while you’re sleeping. It’s the same as the ANR for your face but for the skin around your eyes.

Het serum zit in een elegante flacon met pompje. Deze dispenseert elke keer net de juiste hoeveelheid product, genoeg voor beide ogen. Je kan er ook heel precies mee werken dus als je nét niet genoeg hebt, moet je lichtjes op de pomp duwen en dan krijg je een hele kleine hoeveelheid erbij. Superhandig!

The serum comes in an elegant little bottle with a pump dispenser. With one pump you’ll get the perfect amount of serum for both eyes.

Nu, ik test huidproducten het liefst een maand of twee. Toch moet ik zeggen dat het resultaat hier, net als bij het ANR serum, ongelofelijk snel te zien is. Binnen een paar dagen merkte ik dat mijn huid wat meer gevoed was en sterk aanvoelde. Daarvoor merkte ik namelijk bij het aanbrengen van foundation en concealer dat de huid onder mijn ogen de make up niet goed ‘pakte’. Na een dag of drie had ik dit probleem al niet meer! De huid voelt ook steviger en strakker aan.

Ik ben nu eigenlijk al overtuigd, maar ik blijf het product verder testen om te zien of het donkere kringen ook goed aanpakt. Ik heb alvast hoge verwachtingen en ik ben er vrij zeker van dat deze wel vervuld zullen worden. Want grote zus ANR Serum was een echte hit, dus deze kán gewoon niet slecht zijn.

Now, I like to test skincare products for a month or two but I have to say that after only a week of testing, I can already see results. The skin underneath my eyes was very dry and noticable, especially when I put on foundation and concealer. But after a day or three, this problem was gone. I’m actually already conviced by the ANR Eye Serum but I’ll continue testing the product to see if it does anything for my dark circles. But I’m pretty sure it’ll live up to my high expectations since I absolutely adore the ANR serum!

Natuurlijk kan ik niet testen of dit werk tegen fijne lijntjes en rimpels, maar Phil heeft een grondige review over het serum geschreven. Wie dus meer info wilt, moet zijn review zeker eens lezen.

Obviously I can’t tell you if it works against fine lines and wrinkles, but dear Phil wrote an in depth review about the serum so head on over to his blog to read what he says about the ANR eye serum.

Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II Gel-Crème – €58,95 / 15ml
Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II Serum Infusion – €66,22 / 15ml

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 Comment

 1. Krizia says: Reply

  Die ga ik zeker ook halen!

  x Krizia

 2. chitchatontherocks says: Reply

  I want it. I want it baaad! Ik heb een staaltje gehad van de oogcrème en was direct verkocht!

 3. Jaja we blijven niet eeuwig jong he schat 😉
  Ik heb het serum gehad maar dat had niet zoveel effect als nu de oogcrème variant..
  DIE is nog beter, en met mijn 28 kan ik het wel gebruiken stilaan zeker?

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ah dus de gelcrème is nog beter? Ben benieuwd! En gij gaat pas rimpels op uw 60ste krijgen, ge verzorgt uw huid KEIgoed!

 4. Ik heb deze een hele tijd gebruikt en ik vond 'm echt heel goed. Ik geloof ook in preventie van rimpels ipv bestirjding 🙂

Leave a Reply