Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

Een tijd geleden kreeg ik een grote verrassing binnen: een supergrote kalender van Estée Lauder! In elk vakje zat een staaltje van hun nieuwe Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II samen met een interessant feitje over je huid.

De kalender was om de release van hun nieuwste serum aan te kondigen. Even later kreeg ik ook een flesje van het serum binnen, waar jullie vandaag meer over kunnen lezen.

De ANR is al meer dan 30 jaar een echte bestseller. Jaarlijks vliegen er 4,7 miljoen flesjes ANR over de toonbank – zeker niet min!

Nu, het verschil tussen de ‘originele’ ANR en deze versie is de functie. De vorige versie was gefocust op het herstellen van de huid door middel van o.a. antioxidanten; deze herstelt én zuivert de huid dankzij de ChronoluxCB technologie. Dit helpt de natuurlijke synchronisatie van het herstelproces van de huid zodat je huid op het juiste moment wordt hersteld. Daarnaast helpt het serum ook het verouderingsproces tegen te gaan en het maakt je huid gladder, zachter en strakker.

Nu, ik ging het serum uittesten. Maar enkele uren na het eerste gebruik begon mijn huid vreselijk te jeuken en kreeg ik overal broebels. Echt vreselijk! Ik vond het zeer vreemd want ik had enkele van die staaltjes in de kalender gebruikt en ik had geen last van neveneffecten. Ook op de pols kreeg ik geen rare reactie. Mijn gok is dus dat het serum niet werkt in combinatie met één van mijn andere producten die ik ‘s avonds gebruik.

Mijn huid heeft gelukkig buiten wat roodheid nergens anders last van heeft (rimpels, pigmentvlekken of iets dergelijks – ik ben dan ook maar 21 jaar) dus heb ik het serum laten testen door mijn zus.

Het flesje van de ANR heeft dezelfde vorm als de andere Estée Lauder serums. Alleen is het flesje bruin met gouden accenten. Erg luxueus!

Het serum bevat een glazen pipet. Dit is erg handig om het product te doseren. Het is bovendien ook erg hygiënisch want je moet nergens met je vingers aan komen.

Zoals ik wel had verwacht, is mijn zus erg enthousiast over dit serum. Ze zegt dat het product erg snel wordt geabsorbeerd door de huid: een groot pluspunt als je een gemengde huid hebt, want het laatste wat je wilt is nog een vettig laagje bovenop de huid. Bovendien is de geur neutraal dus je moet je geen zorgen maken als je daar gevoelig voor bent.

Het serum is erg zuinig in gebruik: je hebt per keer echt maar één of twee druppels nodig. Dan gaat zo’n flesje zeker lang mee.

Na enkele dagen begin je al een verschil te zien: de huid ziet er egaler uit en voelt gladder en strakker aan. Mijn zus meende ook minder last te hebben van puistjes, waarschijnlijk dankzij die zuiverende werking.

Als je het serum enkele dagen niet gebruikt, merk je al snel dat de onzuiverheden terug komen. Dat komt ook omdat het serum ook beschermt tegen de schadelijke invloeden van buitenaf en de vuiligheid in de lucht.

Ik denk niet dat het een grote verrassing is dat deze review positief blijkt te zijn. Veel mensen zweren namelijk bij de serums van Estée Lauder. Ik heb vroeger eentje gebruikt dat de poriën vernauwde – fantastisch spul!

Een nadeel is natuurlijk de prijs. Maar zoals ik al zei, zijn deze producten echt wel van goede kwaliteit aangezien zoveel mensen het aanschaffen. Het is dus een kleine investering, maar je krijgt er wel veel voor terug.

Nog even een dikke dankjewel aan Dominique die altijd een superlieve, persoonlijke touch aan het persmateriaal geeft!

Estée Lauder ANR Synchronized Recovery Complex II – €76 (30 ml) / €109,00 (50 ml)

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. chitchatontherocks says: Reply

  Eén van mijn favorieten, dit serum! Ik vind het zelfs zo super dat ik nu ook Idealist wil ;-).

 2. Wat raar van die reactie! Zelf ben ik er heel tevreden van, ik merk echt verschil.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, ik snapte het ook niet. Misschien in combinatie met mijn Effaclar K?

   1. Jep, het is de combo van de 2.

 3. beautiesatwork says: Reply

  ik heb het nog nooit geprobeerd 🙂

 4. Marijke says: Reply

  Ik ben er ook dol op! Heb wel nog de 'eerste' versie 🙂

 5. Mme_Sophistique says: Reply

  oh wat jammer dat ie voor jou niet werkt! ik zweer erbij, echt superspul

Leave a Reply