Estée Lauder Advanced Night Repair Powerfoil Mask + Micro Cleansing Foam

Ik ben al jaren fan van de Advanced Night Repair serums van Estée Lauder, en onlangs hebben ze het gamma uitgebreid met een foil masker en een reinigingscreme. Ik testte beide producten uit en in dit artikel komen jullie er meer over te weten.

Estée Lauder Advanced Night Repair Powerfoil Mask + Micro Cleansing Foam

Het ANR serum, daar heb ik al vele flesjes van verslonden. Ik schreef er al meerdere keren over (lees hier en hier) en ben inmiddels aan mijn derde flacon toe. Het is een serieuze oppepper voor mijn huid en ik merk het direct als ik het een keertje niet gebruik. Echt, het is superspul: het vermindert de roodheid op mijn wangen, helpt tegen puistjes, maakt mijn huid zachter, gladder en egaler.

Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair

Na het succes van de originele ANR bracht Estée Lauder nu onlangs dus ook het ANR Concentrated Recovery PowerFoil Mask uit. Dit is een sheet mask (zeer populair nu!) gemaakt van folie die een beschermende barrière creëert. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten sneller kunnen inwerken en de huid goed gehydrateerd houdt. Ideaal, want onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan slaaptekort, stress, luchtvervuiling en veel meer schadelijke invloeden.

Dit masker reset dus al die effecten dankzij een dubbele dosis van de hydraterende bestanddelen in het befaamde ANR serum. Op deze manier zorgt iedere behandeling ervoor dat je huid een intense hydratatieboost krijgt waardoor je huid er vitaler, egaler en jonger uitziet.

Estée Lauder Advanced Night Repair Powerfoil Mask

Het masker heeft een dubbele matrixstructuur. De binnenste matrix geeft de geconcentreerde behandeling vrij, terwijl de buitenste foliematrix een beschermende cocon creëert die de bestanddelen 25 keer sneller in de huid doet dringen dan een traditioneel katoenen masker. Zo kunnen de krachtige, geconcentreerde ingrediënten met herstellende werking snel en diep in het huidoppervlak dringen. Deze PowerFoil-technologie helpt dus het vocht vast te houden in de huid voor een langdurige hydratatie.

Estée Lauder Advanced Night Repair Powerfoil Mask

Het masker komt in twee delen: een bovenste deel voor je voorhoofd en ogen, en een onderste deel voor je neus, wangen en kin. Je brengt het één keer per week ‘s avonds aan op een gereinigde huid. Je kan het masker kneden tot het perfect op je gezicht past. Breng eerst de onderste helft aan en daarna het bovenste gedeelte. 10 minuutjes inwerken en de restjes van het product inwrijven en je bent klaar!

Het resultaat is echt verbluffend. Mijn huid is zo zacht en soepel en ziet er opnieuw gerevitaliseerd uit. Het helpt zelfs een beetje de roodheid op mijn wangen te kalmeren. Daarnaast is het heerlijk verkoelend – ideaal om even mee in de zetel te liggen en te relaxen.

Estée Lauder raadt aan om dit masker 1 keer per week te gebruiken. Het is echter niet zo goedkoop (€86,50 voor 4 maskers), maar het werkt écht wel. Als je je huid al goed verzorgt en bijvoorbeeld het ANR masker iedere avond gebruikt, kan je het 1 keer per maand gebruiken voor een extra boost. Doe je niet veel aan je huid? Dan heb je zeker wel baat bij een regelmatig Powerfoil maskertje.

Estée Lauder Advanced Night Repair Powerfoil Mask

Het Powerfoil masker dien je op een gereinigde huid aan te brengen. Estée Lauder heeft daarvoor ook een nieuw product uitgebracht: de Advanced Night Micro Cleansing Foam. Deze verzorgende formule verandert in een zacht en luchtig schuim dat make-up, onzuiverheden en andere vervuilende stoffen grondig verwijdert van het gezicht. Zeer belangrijk want een diep gereinigde huid zorgt ervoor dat je verzorgingsproducten beter zullen werken.

Estée Lauder Advanced Night Repair Micro Cleansing Foam

Ik gebruik de reiniger nu al enkele weken iedere avond en het helpt wel echt om alle laatste restjes make-up te verwijderen. Ik gebruikte vroeger eerst een reinigingsdoekje -of melk om zoveel mogelijk make-up te verwijderen om daarna de rest met een reiniger af te wassen. Deze reiniger doet alles in één keer waardoor ik een stap in mijn ritueel kan overslaan – yay!

Estée Lauder Advanced Night Repair Micro Cleansing Foam

Het ANR serum is veel meer dan een gewoon huidverzorgingsproduct. Het is echt een hemels product dat iedere cent waard is. Een uitbreiding van dat gamma kan dan niks dan goeds betekenen, en dat is het ook. Beide producten die ik getest heb, vind ik echt super werken. Een geweldige aanvulling op het ANR gamma!

Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery PowerFoil Mask – €86,50 voor 4 maskers
Estée Lauder Advanced Night Micro Cleansing Foam – €28 voor 75 ml

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. Awwww en ik maar hopen op een mask selfie 😉 Heb zelf nog een of twee maskers over denk ik, vind ze zeker goed.

Leave a Reply