Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Repair Eye Mask

Dat ik een grote fan ben van Estée Lauder en dan specifiek de Advanced Night Repair lijn, wisten jullie al. Ik bezit bijna ieder product uit deze lijn (lees mijn reviews hier), en mijn huid heeft er nooit beter uit gezien!

De jongste telg uit de ANR lijn is de Advanced Night Repair Concentrated Repair Eye Mask, een zalig maskertje dat de oogzone opfrist en hydrateert. Fijne lijntjes worden opgevuld, schadelijke invloeden worden hersteld en wallen en donkere kringen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Repair Eye Mask

Het masker komt in een klein zakje en bestaat uit twee compartimenten. In het ene gedeelte zitten de twee maskertjes; in het ander het ANR serum. Om de pads en het serum te combineren, druk je op het compartiment met de vloeistof om de zegel te verbreken. Masseer dan zachtjes het serum in de pads (werkt heel therapeutisch!) en je bent klaar voor een pampering session!

Breng de pads aan onder ogen (zoals Kendall doet op de foto!) en relax terwijl het masker z’n werk doet. Voor een extra verkoelend effect kan je het zakje trouwens even in de koelkast leggen voor het gebruik – heerlijk! Na 10 minuten kan je de pads weggooien en masseer je de rest van het serum in onder de ogen.

Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Repair Eye Mask

Ik ben nog steeds onder de indruk van wat zo’n stevige dosis ANR met de huid doet! Net zoals het PowerFoil masker zorgen deze pads ervoor dat de huid een immense hydratatie boost krijgt. De huid voelt ongelofelijk zacht en soepel aan, de lijntjes lijken wat meer vervaagd en het verkoelend effect bestrijdt wallen en donkere kringen.

Estée Lauder raadt aan om het masker één keer per week te gebruiken. En als je dit masker in combinatie met het ANR Eye Serum gebruikt, ga je echt grote verschillen zien in de huid rondom je ogen!

Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Repair Eye Mask – €14,50 voor één masker of €51,70 voor 4 stuks.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply