Essilor Crizal Sun UV

Veel mensen weten dat UV-stralen schadelijk zijn voor de huid en gebruiken daarom zonnebrandcrème. Een goed voorbeeld is de L’Oréal zonnebrandcreme waar ik een tijd geleden over heb geschreven. Maar mensen beseffen vaak niet dat ook de ogen dienen beschermd te worden tegen UV-straling. Daarom heeft Essilor de Eye Sun Protection Factor (E-SPF) voor brillenglazen ontwikkeld, waarmee het voor de consument direct duidelijk is welke beschermingsfactor brillenglazen bieden tegen UV-licht.

Essilor lanceert een vernieuwd zonneglas : Crizal Sun UV. Deze zonneglazen houden niet alleen UV-stralen aan de voorkant van het glas tegen, maar ook de schadelijke stralen die via de achterkant van de bril reflecteren in het oog. Zo wordt een mode-accessoire ook meteen iets dat je beschermt!

Een waardevolle ontwikkeling is dus die van brillenglazen die UV-straling volledig blokkeren en dit ook langs de achterkant van de bril. Niet minder dan 50% van de UV-straling komt namelijk in onze ogen langs de achterkant van de bril!
Crizal Sun UV zonneglazen zijn de eerste correctie zonneglazen die bescherming bieden zowel vooraan als achteraan het glas dankzij een ontspiegelende coating. Met een waarde van 50+ hebben bieden deze glazen de hoogste bescherming tegen UV-straling!

Vooral mensen met oogproblemen zoals glaucoom, en mensen die medicatie nemen die het zicht kunnen aantasten zijn vooral gebaat met deze zonnebril. Maar natuurlijk kan iedereen het dragen – dat zou eigenlijk perfect zijn!

Voor meer info, neem een kijkje op de website van Essilor.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 Comment

  1. beautiesatwork says: Reply

    prachtige foto 🙂

Leave a Reply