Essence Me & My Ice Cream nagellak

Ik koop bijna nooit nagellak. Maar toen ik de schattige pastelkleurtjes van de Me & My Ice Cream collectie van Essence zag, kon ik niet weerstaan. Ik gooide ze alle vier in mijn mandje, en in dit artikel toon ik jullie de swatches.

In deze collectie zitten vier kleurtjes: 01 Ben & Cherries, 02 Always in My Mint, 03 Ice Ice Baby en 04 Icylicious. Hele leuke en toepasselijke namen!

Helaas stopt het positieve aan deze lakjes hier. Het zijn namelijk vreselijk stroperige nagellakken die heel langzaam drogen en een dikke, oneven laag op je nagels achterlaten. Ik heb echt héél veel moeite gehad om fatsoenlijke swatches te maken, want het resultaat was elke keer enorm lelijk.

Op onderstaande foto zien jullie één laagje van Icylicious. Niet zo charmant, hé?

Ben & Cherries (links) is een lichtroze, bijna witte kleur. Icylicious (rechts) is een meer geel/abrikoosachtige kleur.

Beide nagellakken zijn redelijk dik en lakken erg moeilijk. Vooral op de rechterfoto zien jullie de oneffenheden erg goed.

Always In My Mint (links) is de vreselijkste nagellak die ik ooit heb geprobeerd. Het dekt heel oneven, zelfs met twee laagjes. En mijn god, wat was dit een dikke substantie! Onmogelijk om er een mooi resultaat mee te verkrijgen.

Ice Ice Baby (rechts) is de fijnste nagellak van de vier. Deze was niet zo dik en stroperig, dus je kon er wel iets fatsoenlijks mee maken.

Ik ben enorm teleurgesteld in deze nagellakken. Het zijn superleuke kleurtjes met grappige namen, maar de substantie is vreselijk. Het kwastje is naar mijn gevoel ook heel smal, wat het lakken nóg meer bemoeilijkt. Persoonlijk heb ik liever een brede kwast zodat ik maar één keer over mijn nagel moet gaan, dan een dun kwastje waarmee je de dikke nagellak niet fatsoenlijk uit kunt smeren voor een egale dekking (if that makes sense).

Ik vind het eigenlijk best raar omdat deze nagellakken zo vreselijk zijn. Ik had namelijk nog een Color & Go nagellakje erbij gekocht, en die was wél heel fijn, met een lekker brede kwast. Heel raar en jammer, dus.

Essence Me & My Ice Cream nagellakken – €1,89

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. vanessablogt says: Reply

  Jammer van de kwaliteit. De lakjes zien er nochtans schattig uit!

 2. Jana says: Reply

  oei jammer dat ze zo een slechte kwaliteit hebben!
  Dat mintkleurtje leek me anders wel tof :/

  x Jana

 3. Oei oei, die kwaliteit is duidelijk echt niks… Jammer zeg. want die ice cream kleurtjes zijn eigenlijk wel leuk.

 4. beautytalkblog says: Reply

  Wat jammer dat ze je tegenvallen! Ik heb er 2, ze dekken idd moeilijk (had 3 lagen nodig) Maar het resultaat was goed, hoor..
  Eefje

 5. beautiesatwork says: Reply

  dear lord :s

 6. Zo jammer!

 7. Mme_Sophistique says: Reply

  bah wat jammer zeg, het zijn wel lieve kleurtjes maar wat een crappy kwaliteit

Leave a Reply