Entertainment // Modern Family + WIN!

Een tijdje geleden vertelde ik in mijn eerste ‘Currently loving…‘-artikel (lees het hier als je het gemist hebt) dat ik verslaafd ben aan televisieseries. Zo heb ik een schema opgesteld met de series die ik elke week moet kijken, en op donderdag staat er altijd Modern Family bij mij op het programma! Deze fantastische komedieserie trekt elke woensdagavond op ABC in Amerika zo’n 15 miljoen mensen aan. Het heeft ook al meerdere Emmy’s gewonnen – elk jaar gaat er wel minstens één acteur uit de serie aan de haal met zo’n beeldje.

Modern Family is een komedieserie dat rond de familie Pritchett draait. Je hebt vader Jay (Ed O’Neill) die hertrouwd is met de veel jongere Gloria (Sofia Vergara). Hij heeft twee kinderen uit een eerste huwelijk: zijn neurotische dochter Claire (Julie Bowen) is getrouwd met Phil (Ty Burrell) en ze hebben samen drie kinderen. Jay’s zoon, Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) is net verloofd met Cameron (Eric Stonestreet) en hebben een dochtertje geadopteerd.

Samen vormen de drie families een ‘modern family‘ die elke week wel in één of andere gekke situatie terecht komen. De serie wordt in een mockumentary formaat gebracht, en is al sinds 2009 op de televisie.

Ik volg de serie pas sinds 2011, maar toen heb ik meteen alle afleveringen in één ruk uitgekeken. Mijn zusje heeft een paar keer meegekeken en ze zegt dat ik even luid als Gloria ben, de dramatische flair van Cam heb en even onhandig als Phil ben. En stiekem zie ik inderdaad wel een paar trekjes van hen in mezelf terug!

Dat is ook zo geweldig aan de serie: het zijn allemaal wel over the top personages, maar je herkent zeker en vast jezelf in één van hen. De situaties waar de families in terechtkomen staan ook niet ver van het echte leven af, en dat is wat het net zo grappig maakt.Na een paar aflevering wil je zeker en vast bij die familie horen!

Oh, en ik moet de geweldige oneliners aanhalen! Hieronder enkele van mijn favoriete momenten:

Je leert geweldige comebacks van een klein meisje. Lily, de dochter van Mitchell en Cam zegt geweldige dingen!

De andere kinderen in de serie kunnen er ook wat van!

De woordspelingen van Phil op zijn eigen naam blijven toch wel mijn favoriet.

En het feit dat hij sommige dingen totaal niet door heeft, zorgt voor hilarische momenten.

En het allerleukste: het accent van Gloria.

Ik kan nog uren doorgaan en jullie grappige momenten en scenes uit de serie tonen, maar ik raad jullie sterk aan om de serie zelf eens te bekijken. Hey, het is volgende week herfstvakantie – het perfecte moment om op de zetel te kruipen met een dekentje en Modern Family op de buis.

Inmiddels is de serie al aan haar vijfde seizoen toe, en het blijft elke week even grappig. Seizoen vier ligt sinds kort in de winkels (Blu Ray en DVD), en ik mag één Modern Family-fan trakteren met zo’n box!

Wat en hoe?

Ik mag nu een DVD box van seizoen 4 van Modern Family weggeven! Deze bevat natuurlijke alle afleveringen, maar ook een heleboel extra’s zoals een dag in het leven van Cam (Eric Stonestreet) en een unieke blik achter de schermen.

Om kans te maken op deze prijs moet je niks geks doen, enkel het volgende:

– Tweet het volgende: “#ModernFamily seizoen 4 is nu verkrijgbaar op Blu Ray & DVD! Je kan nu zo’n DVD box winnen bij @DianaAPBL: http://www.aprettybeautifullife.be/?p=9554”

– Laat een comment achter met een geldig e-mailadres en vertel me wie jouw favoriete personage is en waarom. Als je de serie nog niet kent, vertel je maar wat je zo aanspreekt.

– Voor extra kansen like je mijn FB pagina en/of volg je mij op Twitter en/of Bloglovin.

De wedstrijd loopt tot 2 november. De winnaar krijgt dan een mailtje van me en krijgt daarna deze box in de brievenbus.

Met dank aan Enchanté.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

9 Comment

 1. superhettie says: Reply

  Balen dat ik vandaag pas etrug ben van vakantie, anders had ik een gokje gewaagd. Het is zo'n leuke serie! Ik lig altijd dubbel!

 2. Laure says: Reply

  Oh, zo moeilijk om een favoriet personage te kiezen, ze zijn allemaal zo leuk:-)
  Mijn favoriet is dan toch Phil, hij zo grappig en onhandig!
  Erg benieuwd naar seizoen 4 trouwens, dat heb ik nog niet gezien! Alleen jammer dat een aflevering van 20 minuutjes zo snel voorbij is:-)

  1. DianaAPBL says: Reply

   Hi Laure, wat leuk dat je meedoet! Fingers crossed 🙂

 3. chitchatontherocks says: Reply

  Superleuke winactie!

 4. Anne says: Reply

  Jeej ik doe mee! Ik heb ook geen Twitter maar ik heb het gedeeld op facebook =)

 5. Mme_Sophistique says: Reply

  aaah I love modern family 😀 maar ik heb alles al gezien dus ik sla deze even over, wel echt een leuke actie!

 6. Boooo, ik heb geen Twitter! Dit lijkt me nochtans een superleuk serie 😉

  1. DianaAPBL says: Reply

   Je mag het ook liken + delen op FB!

   1. Hoppa, da's bij deze gebeurd 🙂 Onder mijn eigen naam, Melissa VR.

Leave a Reply