Entertainment // Een nieuw winterjasje voor mijn tablet

Mijn tablet en ik zijn onafscheidelijk, al sinds het moment dat ik het toestel kocht. Dat is ondertussen al bijna een jaar geleden, en nog steeds koester ik mijn Samsung Galaxy 2.7.
De bedoeling van een tablet was om mijn nota’s en schoolwerk erop te zetten zodat ik niet constant alles hoefde uit te printen. Maar nu is mijn tablet een groot onderdeel geworden van mijn leven. Ik heb hem constant bij me, dus het is belangrijk om hem goed te beschermen.

Daarom is een stevige hoes van groot belang. Ik gebruikte voorheen altijd eentje van Samsung zelf, maar toen ik de kans kreeg om een nieuw hoesje te kiezen, besloot ik om voor een steviger exemplaar te gaan. Zo ben ik zeker dat mijn tablet tegen een stootje kan.

Dankzij hoesjes.nl heeft mijn tablet dus een nieuw jasje. Ik ben er zeer tevreden mee en vertel jullie graag waarom.

Het hoesje dat ik heb gekozen is er eentje van het merk Krusell. Dit is een Zweeds merk dat zich specialiseert in het maken van hoezen, tassen en cases voor electronica. Het is een heel degelijk merk dat naast de uitstekende kwaliteit ook een groot aanbod heeft (je kan hier een kijkje nemen).

De hoes zelf is gemaakt van dik, zwart imitatieleer dat je tablet beschermt tegen stoot- en valschade (en in mijn geval is dat zeker nodig). Het is op bepaalde plekken uitgesneden zodat o.a. de camera en luidsprekers toegankelijk blijven. Daarom is deze case enkel geschikt voor de Samsung Galaxy Tab 2.7.0, maar Krusell maakt ook cases voor andere toestellen en merken.

Het leuke aan deze hoes is dat je het ook kan gebruiken als standaard. Je kan daardoor je tablet in verschillende posities zetten. Erg handig als je aan het typen bent of een filmpje wilt kijken – je hoeft het toestel dan niet telkens vast te houden.

Over de service van hoesjes.nl ben ik ook erg tevreden. Mijn bestelling werd op een vrijdagnamiddag geplaatst, en zaterdagochtend ontving ik hem al! Hun belofte van “voor 22.30 besteld is morgen in huis, ook in België” mag je dus zeker geloven. Daar mogen andere/Belgische webshops zeker een voorbeeld aan nemen!

Hoesjes.nl heeft ook een erg goede klantenservice: je kan hen altijd mailen of bellen (tussen 9.00-22.30). Betaling kan via Bancontact of overschrijving. Oh, en de verzending is bovendien gratis!

Mijn tablet heeft nu dus een stevig winterjasje gevonden. Ik kom in de verleiding om nog wat hoezen te bestelling voor mijn tablet. Lekker fashionable, niet?

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

  1. beautiesatwork says: Reply

    ik moet eerst nog een tablet hebben xD

  2. chitchatontherocks says: Reply

    Ik had nog nooit van Krusell gehoord, maar het ziet er zéér goeie kwaliteit uit.

  3. Waauw, klasse, mooi!

Leave a Reply