Elegant Touch Glitternagels

Voor deze kerst komt nagelmerk Elegant Touch uit met twee setjes van glitternagels. Perfect voor de feestdagen want je bent in 5 minuten klaar, waardoor er genoeg tijd over blijft voor àl de rest. Ik toon jullie vandaag hoe je deze nepnagels gebruikt en wat ik er van vind.

Elegant Touch is één van de grootste nagelmerken uit de UK. Het is al een tijdje verkrijgbaar bij ons, en zowat iedereen is er gek van!

Elegant Touch heeft verschillende setjes met nepnagels. Elk setje bevat 24 nagels in 10 verschillende formaten, ‘stickers’ en instructies.

Voilà, alles wat je nodig hebt voor perfecte nagels binnen 5 minuten!

De nagels zien er alvast best natuurlijk uit. Ze hebben geen vreemde, puntige vorm (die bestaan, hoor!). Ook fijn dat er zoveel verschillende vormen zijn, want ik heb gemerkt dat ik best smalle nagels heb en folies etc soms niet goed passen.

In feite is de applicatie van de nagels echt supergemakkelijk. Je maakt eerst je nagels volledig schoon met een remover. Daarna zoek je nagels die op de jouwe passen, en de bijbehorende stickers.

Deze stickers zijn dubbelzijdig: je trekt ze los van het vel en plakt ze op je nagels. Daarna trek je de witte bovenkant er af. Daarop plak je de nagel en je bent klaar!

Ik toonde jullie hierboven Razzle Dazzle, maar op onderstaande foto draag ik Silver Crystal. Het effect is werkelijk prachtig!

Ik moet ook toegeven dat het geheel er erg natuurlijk uitziet. Hieronder zien jullie een close-up: er valt niks van lijm of rare randjes te bespeuren.

Volgens mij blijven de nagels wel een week zitten, maar dit heb ik niet uitgeprobeerd. Ik kon gewoon niet wennen aan die lange nagels! Ik knip die van mij normaal een stuk korter dus dit was echt raar. Vooral als ik ergens tegen stootte, had ik schrik dat de nagel er af zou vliegen.

Gelukkig gebeurde dat dus niet. Zelfs onder de douche en met het afwassen bleven ze goed zitten.

Het verwijderen is wel wat moeilijker. Je kan de nagel er redelijk gemakkelijk aftrekken, maar de lijm van de sticker is erg moeilijk om te verwijderen.

Wie tijdens de feestdagen geen zin heeft om te knoeien met nagellak en nail art maar toch met spetterende nagels wilt rondlopen, moet zeker voor zo’n setje van Elegant Touch gaan! De nagels zijn ongelofelijk gemakkelijk om aan te brengen en ze blijven enorm goed zitten. Het enige waar je op moet letten, is dat je een sterke remover koopt om de lijm weg te krijgen.

Elegant Touch nails – €10,45 ; verkrijgbaar bij de Di

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

13 Comment

 1. Ziet er erg mooi uit! Ik ga ze ook is al is testen, voor de feestdagen 😉

 2. Jana says: Reply

  Ziet er heel erg mooi uit 😀 x

 3. Eva says: Reply

  Mooi! Ze zien er inderdaad heel natuurlijk uit!
  Knap gedaan 😀

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel Eva! Al heb ik niet echt iets gedaan en verrichten de nagels al de magie 🙂

 4. Waauw, ze zien er mooi uit! En niet fake, super!

 5. Selina says: Reply

  Oh wauw! Dit ziet er erg mooi uit 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja he, ik kon echt naar mijn nagels blijven kijken!

 6. beautiesatwork says: Reply

  ik ben onder de indruk!

 7. Oeh, wauw!
  Liefs, xxx

 8. Mme_Sophistique says: Reply

  je ziet echt niet dat het nepnagels zijn! heel mooi

 9. Amélie says: Reply

  Ik ben echt superfan van hun producten! En deze glitterversie is echt in 1 woord fantastisch!

 10. Ziet er heel mooi uit! Kende het merk nog niet

 11. Deze nagels zien er inderdaad erg natuurlijk uit. Mooi!

Leave a Reply