Een jaar lang gratis shoppen? Dat kan!

Het jaar 2014 loopt weer tegen het einde aan en dat wordt gevierd bij Smartphonehoesjes.nl! Tot 23 december maak je kans op een unieke hoofdprijs en andere prijzen. Een telefoonhoesje, tablethoes of een accessoire voor je telefoon of tablet is een ideaal cadeautje voor in de zak of onder de boom; je hebt keuze uit duizenden producten voor een kleine prijs en door het ruime aanbod is het is makkelijk om een passende verassing voor iemand te vinden. Ik weet dat ik in ieder geval erg blij zou zijn als ik een mooi hoesje voor mijn tablet zou krijgen!

De hoofdprijs? Een jaar lang gratis shoppen bij Smartphonehoesjes.nl! Zo kan je voor iedere gelegenheid een ander ‘outfit’ zoeken voor je tablet of smartphone. Wil je niet alleen maar aan jezelf denken, dan kun je ook een ander blij maken met een super leuk telefoonhoesje of andere accessoire. Bekijk hier de voorwaarden van de actie.

Behalve een jaar lang gratis shoppen, maak je ook kans op een gloednieuwe Samsung Galaxy Tab S 8.4 inclusief bescherming. Sta je vlak voor een drukke periode met studeren, werken of ben je juist van plan om vaker te gaan relaxen? Dan past een tablet helemaal bij jou. Als derde prijs geeft Smartphonehoesjes.nl tien keer een bioscoopbon van €20 weg om ook in januari nog te kunnen genieten van een gezellige en knusse avond!

Veel succes!

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone