Een introductie tot Dr Hauschka

Iedereen kent Dr. Hauschka wel. Ik ook, maar ik had zelf nog geen ervaring met de producten. Tot ik onlangs een kenningsmakingspakketje had ontvangen met enkele topproducten, zowel verzorging als makeup. Vandaag dus een introductie tot Dr. Hauschka!

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka ontstond in 1935 door Rudolf Hauschka. Hij ontwikkelde natuurlijke geneesmiddelen zonder alcohol wat uiteindelijk leidde tot een samenwerking met de Weense Elisabeth Sigmund. Samen creëerden ze geurmengsels van natuurlijke, etherische oliën. In 1967 kwamen de eerste producten op de markt en tot op de dag van vandaag worden de producten van Dr. Hauschka op een natuurlijke manier gemaakt.

Dr. Hauschka Verwenset ‘Harmonie’ – €14,50

Iedereen moet er af en toe eens tussenuit, en Dr. Hauschka heeft daarvoor het perfecte product. Met deze verwenset genaamd ‘Harmonie’ kan je helemaal tot rust komen dankzij de aroma’s van lavendel en rozen. Ideaal als je eens wilt relaxen met een lang, warm bad en vroeg in bed wilt kruipen!

 • 10 ml Douchecrème Lavendel Sandelhout
 • 10 ml Moor Lavendel Bad
 • 10 ml Bodycrème Lavendel Sandelhout
 • 10 ml Rozen Bad
 • 10 ml Bodyolie Rozen
 • 10 ml Bodycrème Rozen

Dr. Hauschka Verwenset 'Harmonie'

Dr. Hauschka Lippenbalsem – €9,95

In mijn introductiepakket zat ook een hele fijne lippenbalsem met onder andere wondklaver, calendula en St. Janskruid die de lippen verzorgen en de genezing van wondjes stimuleren. Het zijdepoeder geeft je lippen een zijdezacht gevoel en de warme bloemengeur brengt je tot rust. Ik vind het een fantastisch product dat ik graag voor het slapen gaan aanbreng. Een dikke laag en ‘s morgens zijn mijn lippen lekker zacht en gehydrateerd.

Dr. Hauschka Lippenbalsem

Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow Palet – €27,95

Dit oogschaduwpalette van Dr. Hauschka bevat vier matte kleuren waarmee je een hele waaier aan looks mee kunt maken: van een naturelle ready for work look tot een dramatische avondlook. De heilzame ingrediënten in de oogschaduws zorgen er voor dat het product zacht is voor de huid rondom de ogen.

Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow Palet

De oogschaduws zijn echt zijdezacht en de pigmentatie is erg goed. Je kan de oogschaduws ook aanbrengen met een vochtig kwastje voor een extra intense pigmentatie, maar ik vind het zo droog ook niet mis.

Dr. Hauschka Limited Edition Eyeshadow Palet

Dr. Hauschka lijkt me echt een heel fijn merk dat zacht voor de huid is en tegelijkertijd erg kwaliteitsvol is. Vooral de gevoelige huidjes zullen baten bij deze producten. Ik kijk er al naar uit om meer van de huidverzorging te ontdekken!

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

 1. Ik vind 't altijd leuk hoe de oogschaduws en poeders van Dr. Hauschka zo lekker ruiken! Da's een leuk extraatje.

 2. Saraya says: Reply

  Dr.hauschka heeft inderdaad fijne producten 🙂
  Het Palette heb ik ook & ik gebruik het dagelijks!
  X

Leave a Reply