Een gezond ontbijt met de Crunchy Muesli van Delhaize

Ik ben niet zo’n groot ontbijtmens. Maar mocht ik kiezen, dan zou ik voor een full English breakfast gaan – yummm. Wel niet altijd even gezond, en altijd brood is ook maar saai. Toen mocht ik van Delhaize hun nieuwe Crunchy Muesli uitproberen, een heerlijke mix van vezels en fruit.

Crunchy Muesli van Delhaize

Er zijn twee varianten: eentje met spelt en gepofte haver, en eentje met bosvruchten. Beide soorten werden gezoet met de natuurlijke zoetstof van de steviaplant, wat trouwens voor een vermindering van 5% suiker zorgt. De vezels, trage suikers, calcium en vitamines zorgen er voor dat dit dus een erg gezond ontbijt is.

Crunchy Muesli van Delhaize

Mijn voorkeur gaat uit naar de variant met fruit. Ik doe er wat yoghurt en honing bij als ontbijt, of ik snack er op als vieruurtje. Yummy!

Crunchy Muesli van Delhaize

Crunchy Muesli van Delhaize

Nu verkrijgbaar bij Delhaize voor €2,29.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Leave a Reply