Diorskin Nude Glow – Sunset

Een geweldig koopje scoren, daar krijg je toch een warm gevoel van? Dat gebeurde ook bij mij, toen ik afgelopen week bij de Planet Parfum deze prachtige Diorskin Nude Glow blush/bronzer in de kleur Sunset op de kop kon tikken voor – hou je vast – 50% korting! Ik heb er uiteindelijk dus maar €23 voor moeten betalen, in plaats van €46!

De blush zit in een prachtige, zilveren doosje dat in een fluwelen hoesje zit. Er zit ook een apart zakje erin voor de bijbehorende blushkwast. Die is trouwens ook erg goed van kwaliteit! De haartjes zijn erg zacht, en de haartjes vallen ook niet uit.

Het doosje is erg mooi, maar er blijven snel vingerafdrukken achter op het glanzende deksel. Maar goed, a small price to pay, vind ik.

Dit poeder behoorde tot de vorige zomercollectie van Dior, en is dus nu niet meer verkrijgbaar denk ik. Maar misschien hebben jullie wel geluk en kunnen jullie hem toch op de kop tikken! Er is trouwens nog een lichtere versie, Aurora.

Dit is hij dan, Sunset. Hij is eigenlijk een bronzer, maar ik vind hem even geschikt om als blush te gebruiken. Is hij niet adembenemend?
Er zit ook nog een spiegel aan de onderkant van het deksel. Hij is groot genoeg, dus handig om te gebruiken voor onderweg.

Hier is een close up van de bronzer. Hij is eigenlijk meer oranje, zoals op de foto hierboven.
Het poeder heeft een prachtig patroontje met een mengeling van kleuren en finishes (matte/shimmer). Ik kan niet stoppen met ernaar te kijken, hij is echt hypnotiserend mooi.

De bronzer is een mengeling van peachy en bruine kleuren. Ik vond Aurora iets teveel roze bevatten; Sunset is wat warmer en past beter bij mijn huid.

Ik heb geprobeerd om de kleuren apart te swatchen – een hele klus! Zoals je wel kunt zien lijken de kleuren redelijk sterk op elkaar.
De textuur is wel erg fijn, en je merkt wel dat het een bronzer van goede kwaliteit is. Hij verstuift praktisch niet, wat ik nog niet heb meegemaakt! Maar tegelijkertijd geeft hij veel kleur af en is hij sterk gepigmenteerd, waardoor je echt niet veel nodig hebt.

En dit is dan een mengeling van alle kleuren samen. De matte en shimmerende gedeeltes geven samen een prachtig en subtiel effect. Op mijn wangen zie ik een lichte glans, geen zichtbare shimmers (een pluspunt, want je wilt geen vlekken glitters op je gezicht).
De kleur zelf vind ik minder geschikt als bronzer. Ik zie het meer als een blush met oranje ondertonen. Helemaal mijn ding, dus! Deze bronzer/blush is gewoon een prachtig product. Je hebt helemaal niet veel nodig, en het effect is erg naturel en mooi. Hij blijft tevens verbazingwekkend lang zitten!

Ik heb ooit gezworen dat ik geen verslaving zou ontwikkelen voor luxemerken (veel te slecht voor mijn portefeuille). Maar de kwaliteit, het design… Dior heeft me gestrikt! Ik heb ook een blush gehad van Chanel, en ik moet toegeven dat de kwaliteit van Dior toch veel beter is. Maar dat is voor iedereen anders, natuurlijk!

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

15 Comment

 1. petra says: Reply

  Oeh, the pretty!!
  Dat was wel een superkoopje πŸ™‚ enjoy

 2. Natalie says: Reply

  Heel chique! De verpakking alleen al! Het kleurtje zou voor mij alleen wat te oranje zijn denk ik !

 3. Wauw, wat een prachtige kleur.
  Liefs, xxx

 4. Lisa says: Reply

  Oooh, wat een mooi koopje! πŸ˜€ Gefeliciteerd en geniet van je mooie beauty product! πŸ™‚

 5. Volgens mij moet ik dringend naar Planet Parfum, met al die leuke koopjes! πŸ™‚

 6. Van solden gesproken! Fijn!

 7. Wauw mooie bronzer!

 8. Erg mooi koopje, Diana! Super!

 9. Persoonlijk vind ik hem te oranje voor mijn huidskleur maar hij is wel mooi EN cheap zeg!!

 10. Lien says: Reply

  heel mooi!

 11. Mooi gescoord zeg ! Ik heb er afgelopen zomer de volle pot voor betaald :d maar heb er nog geen spijt van, het is een prachtig product. Je gaat er veel plezier aan beleven ! En ja, luxemerken, daar kan ik gewoon ook niet aan weerstaan πŸ˜‰

  1. Nu zou het goed moeten zijn πŸ˜‰

 12. robin says: Reply

  very pretty! go Dior! haha <3

 13. Stasja says: Reply

  Ik ben jaloers! Alleen al voor dat patroon en de verpakking zou ik het kopen. Verslaving, ik? Welnee πŸ˜€

 14. Heel erg mooi dat patroon! Ik heb hetzelfde, luxemerken hebben vaak heel mooie verpakkingen en details in hun make up, en ze hebben een hoog 'hebben' factor ;).

Leave a Reply