Diorskin Nude BB Cream

De halve beautyblogwereld is ondertussen in rep en roer over de nieuwe Dior Chérie Bow collectie die binnenkort uit komt. Ik toonde al eerder de supermooie Diorblush (niet gezien? Klik dan hier!) waar ik erg enthousiast over was. Vandaag komt de nieuwe Diorskin Nude BB Cream aan bod!

Ik heb deze nieuwe BB Cream al enkele weken in mijn bezit, en ik meen het als ik zeg dat ik niks liever gebruik. Echt!

Maar eerst wat meer info over dit geweldig product. Dior heeft voor deze BB cream een combinatie van verzorging en make up gecreëerd die de teint op een gloednieuwe manier verfraait. Allereerst: de beroemde teint de rose, die de huid een unieke roze teint geeft. Het doet de huid stralen, en egaliseert, hydrateert en beschermt het bovendien nog eens dankzij de SPF 10.
De BB cream is trouwens verkrijgbaar in drie tinten: 001, 002 en 003.

Laten we het eerst over de verpakking hebben.
De BB cream zit in een tubetje met een pompflacon – erg leuk en hygiënisch. Ik vind het er trouwens echt mooi en luxueus uitzien. De beige-rozeachtige kleur van de tube past geheel bij de ‘Diorskin Nude’ naam. En dan de zilveren opdruk… Ja, dit product zal zeker op elke make up tafel schitteren!

Ik heb de kleur 002 gekregen. Er staat geen naam bij, maar ik vermoed dat het de geschikte kleur is voor veel meiden onder ons! Voor mij was het alvast een perfecte match, en ik ben ter referentie NC20 bij MAC.

Het eerste wat mij opviel was de geur – aaah, goddelijk! Het ruikt echt naar roosjes, maar op een subtiele manier. Ik ben heel slecht in het beschrijven van geuren, dus ga maar eens snuffelen in de parfumerie. Als je niet tegen (sterke) geuren kunt – no worries, de geur vervaagt na het aanbrengen.

De textuur valt ook meteen op. De BB cream is redelijk dik, net een echte foundation. Gelukkig verloopt het uitsmeren heel soepel, en met een klein beetje kom je al ver.

En het beste? Hij dekt écht heel goed, zonder zwaar aan te voelen! Ik heb wat last van roodheid op de wangen, maar één veegje van deze BB Cream en dat is volledig verdwenen. Dat effect verkrijg ik zelfs niet met zware, superdekkende foundations. En bovendien voelt de BB Cream echt niet zwaar aan, maar eerder als een getinte dagcreme of iets dergelijks.

Over die ‘gloed’ waar Dior over spreekt ben ik het ook eens. Ik had eerlijk gezegd wel schrik voor die ‘roze gloed’, want ik en roze passen totaal niet samen. Maar bij mij geeft de BB Cream eerder een frisse peachy glow. En dan bedoel ik ook echt glow, want het lijkt wel alsof de huid perfect al het licht opvangt.

De houdbaarheid heeft mij ook erg verrast. De BB Cream blijft bij mijn gemengde huid gewoon de hele dag goed zitten. Tegen het einde van de dag is het hier en daar wat vervaagd, maar toch stukken minder dan bij eender welke andere foundation/BB cream/getinte dagcreme die ik ooit heb gebruikt (met misschien de uitzondering van de Eclat Mattissime foundation van Givenchy. Man, dat had pas een geweldige staying power!).

Ik denk dat het niet moeilijk is om te zien dat ik LYRISCH ben over deze BB Cream! Ik zou er zelf meteen al die euro’s voor neerleggen. Tot nu toe heb ik geen beter product gebruikt voor mijn huid, en dat zegt wel iets.

Ik kan moeilijk een minpunt verzinnen, buiten the obvious natuurlijk – de prijs. Ja, je moet al snel €44 betalen voor dit tubetje. Maarrrr, het is wel miracle in a tube dus wat mij betreft het geld dubbel en dik waard.

Dior Nude BB Cream – 30ml – €44,04; verkrijgbaar vanaf 9 januari.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 Comment

 1. lisa says: Reply

  ik ben er erg nieuwsgierig naar
  helaas is hij nog niet te koop

 2. petra says: Reply

  Oh my, I want this!! Ik ben een BB Cream lover, dus deze staat hoog op het verlanglijstje!!
  Fijn eindejaar sweetie en een fantastisch 2013 gewenst xx

 3. redhotjillypeppers says: Reply

  Ik ben nog altijd geen overtuigd bb cream gebruiker maar misschien heb ik gewoon de ware nog niet gevonden 🙂

 4. marijke04 says: Reply

  Oh, ik zou meteen naar de winkel rennen om hem te kopen. 🙂 Klinkt superfijn!

 5. Anneleen says: Reply

  Nieuwsgierig 🙂 Vraag me af hoe hij het zou doen op droge huid!

 6. beautiesatwork says: Reply

  super zeg 🙂

 7. De glowing van deze BB cream is echt prachtig.
  Liefs, xxx

 8. Ik ben over het algemeen geen BB fan, maar deze vind ik goed!

Leave a Reply