Diorblush Chérie Bow Edition – Pink Happiness

Vandaag toon ik jullie de Diorblush uit de Chérie Bow collectie, de review van de BB Cream komt later online. Kijk maar snel mee!

De collectie Chérie Bow rolt de roze loper uit! Volgens de couturier himself is roze “de zachtste van alle kleuren”, de kleur van “het geluk en de vrouwelijkheid”. Onophoudelijk vond hij nieuwe tinten uit, van teer ballerinaroze tot extreem fuchsia. Voor het eerst kwam het roze ook terecht onder de couture-initialen van het CD-logo. Met Chérie Bow flirt het roze met smokey zwart en antracietgrijs. Roze, zwart, grijs… het palet explodeert, de harmonieën contrasteren op de huid. Nu eens braaf en welopgevoed, vaak glamoureus en elektrisch, maar steeds met een hoog cultgehalte: nooit eerder was roze zo edgy. Als uniek detail en ultiem statement siert het pied-de-poulemotief.

Zoals altijd komen de blushes van Dior in een prachtig, fluwelen zakje. Het doosje zelf is gemaakt van stevig glanzend plastiek met zilveren opdruk. Het is altijd even happen naar adem als je zoiets vast hebt!

De blush is in twee kleuren verkrijgbaar – in een warm perzikkleurtje, en een fris roze kleur. Ik ontving Pink Happiness, de roze variant.
Deze Diorblush heeft het pied-de-poulemotief gekregen, erg leuk! Bovendien bestaat de blush uit twee kanten: een matte kant, en een kant met shimmers erin.

Het motiefje is ZO leuk, ik vind het echt een zonde om met de kwast erin te gaan.

De blush is ontzettend zacht qua textuur, maar tegelijkertijd verstuift hij totaal niet. Met een lichte veeg krijg je al een goede kleurafgave.

Op de foto zien jullie van boven naar onder beide kleuren gemengd, de shimmerkant en de matte kant. Zoals je wel kunt zien is de pigmentatie helemaal oké! De beschrijving van Dior klopt helemaal: het roze laat je eruit zien alsof je net een lange wandeling hebt gemaakt. De kleur creëert een mooie blos op de wangen, en de shimmers geven een fonkelende straling aan de huid!

Ik ben echt verzot op de textuur van deze Diorblush! Echt zo’n goede kleurafgave met één klein veegje, en geen poederig effect. Helaas staat roze me totaal niet (geen goede combinatie met mijn rosacea), maar ik ben serieus aan het overwegen om de andere variant zelf aan te schaffen! Mijn portefeuille sputtert al tegen…

Diorblush Chérie Bow Edition – €45,02; verkrijgbaar vanaf 9 januari.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

12 Comment

 1. Ik vind 'm erg mooi!

 2. deijsprinses says: Reply

  Wat is hij stunning!

 3. Bianca says: Reply

  Wauw, wat mooi zeg!

 4. Wauw! Dit is zo'n prachtige blush!!

 5. mostlysunnybunny says: Reply

  This one is SO SO lovely! The pigmentation and texture are fantastic, and it lasts really well on me too! Loooove

 6. beautiesatwork says: Reply

  ik mag niet kijken xD

 7. Prachtige blush en erg draagbaar!

 8. Prachtige blush ! Die staat al op mn wishlist !

 9. Sofie says: Reply

  Oh, het motiefje is echt heel leuk!

 10. Suuz says: Reply

  Oeh, mooi! Jammer dat de kleur je niet staat 🙁

 11. De inprint vind ik echt zo mooi! De kleur eigenlijk ook, zacht roze is echt heel erg goed draagbaar :). Fijn trouwens dat hij mat en shimmerig is.

 12. Kelly says: Reply

  Mooi! Doet me een beetje denken aan die blushes van Catrice, ook zo'n twee kanten.. Alleen is Catrice véél beter voor mijn budget hihi! Wel een zeer mooi eyecandy product.

Leave a Reply