Dior Trianon Spring Collection 2014

Er is helaas nog geen enkel vlokje sneeuw gevallen (ik wil sneeuw!) maar de lentecollecties komen er al aan. Zo is hier vorige week de Trianon collectie van Dior aangekomen. Kijken jullie snel mee naar twee prachtige producten uit deze collectie?

De Trianon collectie van Dior bestaat uit zachte, meisjesachtige pastelkleuren. Perfect voor de lente, dus!

Ik ontving twee fantastische producten uit deze collectie: de Diorblush in Corail Bagatelle en een Diorshow Fusion Mono Matte Eyeshadow in Songe.

Deze Diorshow Fusion Mono Matte Eyeshadow is een matte crèmeoogschaduw. ‘Songe’ is een neutrale, beige kleur – perfect als oogschaduwbasis, matte highlighter of gewoon om over je oogleden aan te brengen voor een vleugje kleur.

Als je de oogschaduw koopt, krijg je er ook een klein kwastje bij. Deze is trouwens van uitstekende kwaliteit, enkel een beetje aan de kleine kant. En bij cremeoogschaduws gebruik ik sowieso liever mijn vingers of een grotere kwast.

De textuur van deze oogschaduw is ZALIG. Het is zo enorm zacht, net fluweel. Tegelijkertijd geeft het met gemak heel veel pigment af.

Songe is de perfecte basiskleur. Het is neutraal en handig voor alledaagse looks. Bovendien werkt het ook fantastisch als matte highlighter voor onder je wenkbrauwen. Echt een must have product, dus!

Dan de fantastisch mooie blush, Coraille Bagatelle. Dit is een fris koraalkleurtje dat echt bij iedereen mooi staat.

De blush zelf is in ieder geval al prachtig gedecoreerd, met het strikje en ‘Dior’ er in gegraveerd. Je zou hem bijna niet willen gebruiken.

Je ziet dat de blush wat subtiele shimmers heeft. Dat zorgt voor een mooie gloed als je de blush hebt aangebracht. Gelukkig is het geen glitterbom, want dat vind ik dus absoluut niet mooi.

Dan de swatches. Het was voor mij nogal moeilijk om ze fatsoenlijk op foto te krijgen. De kleuren zag je namelijk niet goed door mijn bleke huid! Vooral de oogschaduw zie je niet goed terug omdat ik zo bleek ben.

Mijn gezicht is wel ietsjes donkerder (ofja, minder bleek zal ik maar zeggen) dus daar vallen de kleuren wel goed op. Het is dus zeker niet zo dat deze producten slecht gepigmenteerd zijn – integendeel.

Beide producten blijven ook erg goed zitten. De oogschaduw blijft de hele dag op z’n plaats, zonder te creasen of iets dergelijks. En de blush houdt het ook een hele dag uit bij mij (en ik ben iemand die veel aan haar gezicht frutselt en prult, dus dat zegt al veel).

Kortom: ik  ben DOL op deze twee producten. De oogschaduw gebruik ik nu dagelijks. Ik ben niet zo voor opvallende kleuren dus Songe is perfect voor mij, om mijn oogleden toch wat kleur te geven zonder gekke kleuren te gebruiken.

Dior Trianon collectie – nu verkrijgbaar

Diorblush – €43
Diorshow Fusion Mono Matte – €34

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

12 Comment

 1. beyoutifool says: Reply

  Zo'n mooie producten :)!!

 2. petra says: Reply

  De blush is amazing <3 So cute!!

 3. So loving that blush! De collectie lag vorige maanden voor 't eerst in de rekken waar ik werk en ik was op slag verliefd!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, die is echt mooi. Misschien toch kopen? Je gaat er geen spijt van krijgen!

   1. Mmmmmmmaybe… 🙂 Don't tempt me!

 4. mostlysunnybunny says: Reply

  Ahh what a pretty blush! I was at a display today but I didn't see it. Need to find a tester somewhere and see just how pretty it is <3

 5. Omg Lucky girl! Ik ben helemaal verliefd op Corail Bagatelle en het is enorm verleidelijk om hem ook te kopen.
  Ik wed dat hij je prachtig staat! 😀

 6. beautiesatwork says: Reply

  love de blush 🙂

 7. Jana says: Reply

  Wauw zo mooi ! x

 8. Wauw! Die blush ziet er zoo mooi uit!

 9. Karolien says: Reply

  Dit ziet er echt zo prachtig uit! Me want! 😀

 10. Die blush is echt ZO prachtig!! Loove it 😀

Leave a Reply