Dior Transat – Diorshow Mono Transat Edition

De lentecollecties liggen in de winkels, dus is het tijd voor de zomercollecties om hun opkomst te maken. Deze zomer komt Dior uit met de Transat Summer 2014 collectie, geïnspireerd op de marine. De it-kleuren zijn hier felrood en marineblauw, gecombineerd met prachtig glanzende bronzers. Voelen jullie de zomer al?

Ik ontving enkele producten uit deze fantastisch mooie collectie. Vandaag toon ik jullie alvast de nieuwe Diorshow Mono Transat Edition oogschaduws. Lees snel verder voor meer!

In de Transat-collectie zitten twee nieuwe Diorshow Mono Transat Edition oogschaduws: 541 Pavillon en 261 Cabine.

Ik heb al een paar keer de Diorshow Mono oogschaduws geprobeerd en ik ben altijd een grote fan geweest. De pigmentatie was altijd supergoed, de oogschaduws waren niet te poederig en ze bleven nog eens erg goed zitten (met een basis eronder kreeg je ze niet meer van je ogen af). Deze oogschaduws stellen dus zeker niet teleur!

Pavillon is een prachtige, beigegouden kleur. Dit is helemaal mijn ding!

Cabine is dan weer een felle donkerblauwe kleur.

De oogschaduws zijn stevig van structuur en verstuiven niet – een zeer groot pluspunt. Ze brengen enorm gemakkelijk aan en zoals je kunt zien op onderstaande foto’s is de pigmentatie ook erg goed. De finish is metallic en niet shimmery, ook al lijkt dat wel zo op bovenstaande foto’s.

Cabine is een erg indrukwekkende kleur! Ik breng het dicht tegen mijn wimperrand aan voor een vleugje kleur. Erg leuk en zomers!
Pavillon is dan weer een tint die ik elke dag gebruik over het gehele ooglid. Het geeft je direct een frissere, wakkerdere blik. Het is bovendien ook erg mooi in combinatie met Cabine.

Het allerleukste aan deze oogschaduws vind ik toch wel het motiefje. Normaal staat er ‘Dior’ op de oogschaduws gedrukt, maar deze hebben een touwachtig motief. Doet me denken aan touw, en dat dan weer aan zeilboten, en dat aan marine. Geen idee of dat de bedoeling was van Dior, maar  ik vind het een leuke touch!

Diorshow Mono Transat Edition – €35 ; nu verkrijgbaar in de parfumerie

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. valerie says: Reply

  heel mooie kleuren! en blijkbaar ook veel kleur pigment <3 http://www.v-fashionwise.com/

 2. Beide kleuren zijn leuk, en inderdaad, ik vind dat patroontje ook wel tof! Estee Lauder gebruikt soms een gelijkaardig printje in zijn poeders.

 3. Mooie kleuren en patroontje 🙂

 4. Mme_Sophistique says: Reply

  oh wauw! volgens mij zijn ze ook gewoon supermooi samen! ik zie het al helemaal voor me: pavillon over het ooglid en cabine in de crease, prachtig

  1. DianaAPBL says: Reply

   Inderdaad heel mooi!

 5. beautiesatwork says: Reply

  ik vind het motief ook supermooi 🙂

 6. mostlysunnybunny says: Reply

  I really like both of these! Pavillon looks more orange on me in a way, but then again my skin tone just draws all the orange out!

Leave a Reply