Dior Summer Look 2016 Milky Dots

Het is nu mei, en dat wilt zeggen dat de zomercollecties hun opmars beginnen te maken. Peter Philips, Creative and Image Director voor Dior Makeup, liet deze collectie draaien rond de polkadots – speels, elegant en tijdloos. Daarnaast speelde hij ook met felle tinten zoals azuurblauw, beige, brons en watermeloenrood. Lees verder en duik mee in de fantasiewereld van de Milky Dots van Dior!

Dior Summer Look 2016 Milky Dots

Op de website van Dior vind je alle producten uit de collectie terug. Ik toon jullie alvast onderstaande productjes!

Dior Summer Look 2016 Milky Dots

Dior Vernis Polka Dots Colour & Dots Manicure Kit ‘Plumetis’ – € 32,94 (2 x 7 ml)

De ster van deze collectie? Deze Colour & Dots manicure kits. Ze komen in drie kleurencombinaties: 001 Pastilles, 002 Confettis en 003 Plumetis. Hier zien jullie Plumetis, een combinatie van lichtroze en lavendel. Je kan de lavendel kleur als basis gebruiken en de roze kleur aanstippen – of andersom natuurlijk.

De kit komt met een kleine dotting tool en een gebruiksaanwijzing. Je brengt een beetje van de lak die je gebruikt om stipjes mee te maken op een stukje papier of iets dergelijks. Met de dotting tool stip je die kleur op de basislak aan. Je kan allemaal stipjes in dezelfde grootte maken, of spelen met kleine en grote stippen.

Dior Vernis Polka Dots Colour & Dots Manicure Kit 'Plumetis'

Ik zou de dots eerder als accentnagel gebruiken, maar zo zien jullie het effect beter. Het is erg gemakkelijk in gebruik en het effect is fris en speels!

Dior Vernis Polka Dots Colour & Dots Manicure Kit 'Plumetis'

Dior 5 Couleurs Polka Dots ‘Bain de Mer’ – €63,84

Dior staat bekend om haar 5 Couleurs oogschaduwpalettes. Ook in deze collectie vind je zo’n palette terug, deze keer met twee frisse azuurblauwe tinten, een sensueel koraal, een elegant nude en een rozig oker.

Dior 5 Couleurs Polka Dots 'Bain de Mer'

De azuurblauwe tint is verrassend goed gepigmenteerd! Hij is matte en helemaal niet poederig, maar juist erg zacht en romig van textuur. De lichtblauwe tint ernaast bevat iets meer glans, net als de roze tint (tevens perfect als blush!) erboven. De oker -en nude tinten zijn nog iets glanzender en perfect als highlighter.

Dior 5 Couleurs Polka Dots 'Bain de Mer'

Zoals jullie kunnen zien, zijn de oogschaduws gemaakt van echt fijn poeder dat totaal niet verstuift. De kwaliteit is prima, want de oogschaduws bevatten erg veel pigment en blijven erg goed zitten. Het is bovendien een erg mooie kleurencombinatie en helemaal perfect voor de zomer!

Dior 5 Couleurs Polka Dots 'Bain de Mer'

Diorskin Nude Air Glow Powder ‘003 Warm Tan’ – €57,47

De Nude Air Glow Powders van Dior zijn ondertussen ook de favoriet geworden van menig beauty liefhebbers. Deze prachtige bronzers geven een zachte kleur met een mooie glans aan de huid – de perfecte sunkissed look dus. Er zijn vier varianten verkrijgbaar, en hier zien jullie 003 Warm Tan.

Diorskin Nude Air Glow Powder '003 Warm Tan'

Ik breng het poeder het liefste aan met een grote, fluffy kwast en breng het vervolgens aan onder mijn jukbeenderen en een beetje over mijn voorhoofd – waar de zon natuurlijk op je huid valt. Het resultaat is zichtbaar maar toch subtiel – je zult geen grove strepen oranje poeder op je gezicht hebben. De magie van Dior!

Dior Addict Lipstick ‘Beat’ – €38,03

Ik ben dol op de Dior Addict Lipsticks, en met ‘Beat’ heb ik er weer een prachtig kleurtje bij. ‘Beat’ is een voedende lipstick met een ultraglanzend topcoat effect. In de Milky Dots collectie zitten vier basic maar onmisbare kleuren: een felle fuchsiatint, een universele nude kleur, een sublimerende roze en een zonnige perzikkleur.

Dior Addict Lipstick 'Beat'

‘Beat’ is een rozerode kleur met een fantastische glans. Ik heb meerdere van deze lipsticks in mijn stash zitten, maar ik blijf steeds onder de indruk van de simpele verpakking en de elegante ‘CD’ opdruk.

Dior Addict Lipstick 'Beat' Dior Addict Lipstick 'Beat'

Op de lippen toont ‘Beat’ zich als een zachtroze kleur met een kleine shimmer erdoor. Het is, net als de andere Dior Addict Lipsticks, erg romig qua textuur en hydraterend, maar toch met een sterke kleurafgave.

Dior Addict Lipstick 'Beat'

Milky Dots is een fantastisch mooie collectie dat de perfecte balans vindt tussen draagbaar nude en poppy, felle tinten. Het is echt een vrolijke collectie, en het zou me dus niet verbazen dat de producten uit de winkels vliegen. Haast je dus naar de dichtsbijzijnde parfumerie om jouw Milky Dots item te bemachtigen!

Dior Summer Look 2016 Milky Dots

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 Comment

  1. glamandboyisch says: Reply

    Wat een mooie producten allemaal <3

  2. Superleuke nail art 🙂 De lipkleur vind ik ook heel mooi.

Leave a Reply