Dior Grand Bal swatches

Ik toonde jullie vorige week al de Dior kerstcollectie, en vandaag heb ik de swatches voor jullie. Ik testte een lipstick en nagellak uit, dus scroll gerust naar beneden en feast your eyes.

Ik kreeg een duo van nagellak en lipstick in de kleur Marilyn binnen. Het is een prachtige, dieprode kleur die tijdens de feestdagen zeker de aandacht zal trekken.

Kenmerkend voor deze collectie is de unieke, gouden verpakking. Kijk maar eens naar deze nagellak – zo’n oogverblindend mooi flesje! De ronde vorm en het gouden dopje doen denken aan een soort van kerstbal. Ik zou het in ieder geval niet erg vinden als dit in mijn kerstboom zou hangen ๐Ÿ˜‰

Het flesje past perfect in mijn handpalm en voelt echt superluxueus aan.

Op deze foto zien jullie slechts รฉรฉn laagje van de nagellak. Echt een ongelofelijk goede dekking! De nagellak blijft trouwens dagenlang zitten met slechts een beetje tipwear, en dat zonder topcoat. De kleur is bovendien echt supermooi – ik heb er al veel complimentjes over gekregen. En zelf kon ik niet stoppen met het kijken naar mijn nagels. Ja, een aanrader voor onder de kerstboom!

De lipstick zit in een nรณg mooiere, specialere huls. Serieus, je zou niet bijna niet denken dat dit een make up product was!

De lipstick voelt een beetje zwaar aan, maar dat geeft een lekker luxueus gevoel, vind ik.

De kleur is trouwens ook Marilyn, dezelfde als de nagellak.

De lipstick is wel een beetje meer rozer dan de nagellak. Hij heeft meer een framboos, rozerode kleur. Je ziet ook duidelijk de koele, blauwe ondertoon die in de lipstick verwerkt zit.

Het zal niemand verbazend dat deze lipstick enorm goed gepigmenteerd is. Hij glijdt soepel over de huid en heeft een super kleurafgave.

De lipstick geeft een supergoede dekking en geeft een mooie glans aan de lippen. Hij is helemaal niet uitdrogend, en blijft nog eens erg goed zitten. Hij overleeft gerust een drankje en hapje, best wel indrukwekkend! (Ik heb een wondje langs mijn lip, ben niet uitgeschoten met de lipstick FYI)

Wat mij betreft is dit duo een echt schot in de roos. De kleuren passen erg mooi bij elkaar, ze blijven ongelofelijk goed zitten en de verpakking is gewoon freaking gorgeous. Geen haar op mijn hoofd dat twijfelt dat de Grand Bal collectie het publiek enorm goed zal bevallen!

Rouge Diorific โ€“ โ‚ฌ34,76
Vernis Diorific โ€“ โ‚ฌ27,25

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

12 Comment

 1. petra says: Reply

  Wat ziet die verpakking er mooi uit <3
  Love the red nails!!

 2. deijsprinses says: Reply

  Het potje van de nagellak alleen al, zo mooi!

 3. mostlysunnybunny says: Reply

  Love both colors on you! And the new header!!!

 4. Bianca says: Reply

  Mooie kleuren en schattige verpakkingen!

 5. Wat een prachtige verpakkingen!

 6. Olalaaaa, het lakje wil ik nu zéker aan mijn collectie toevoegen.

 7. Heel mooie! Ben inderdaad niet verbaasd dat'ie zo goed blijft zitten, Dior nagellak for the win!

  <3

 8. Het flesje van de nagellak vind ik prachtig. De verpakking van de lippenstift daarentegen… Lijkt zo uit een seks shop te komen ๐Ÿ˜‰ Maar goed, wat er in zit is wél heel mooi!

 9. Milou says: Reply

  Nagellak is prrrretty!

 10. beautiesatwork says: Reply

  de lipstick staat je geweldig ๐Ÿ˜€

 11. Héél héél erg mooi! Dit is het perfecte Kerstkado voor mij ๐Ÿ˜€

 12. redhotjillypeppers says: Reply

  Wat is die nagellak mooi !

Leave a Reply