Dior Grand Bal 2012

Deze kerst brengt Dior een fantastische collectie uit, genaamd Grand Bal. Ieder meisje droomt om de belle of the ball te zijn, dus dit thema is een schot in de roos voor Dior.

“Nu de fee van Assepoester niet langer bestaat, moet de couturier de tovenaar zijn.”Christian Dior

De Dior-heldin leidt het bal in een wervelwind van licht en schaduw. De glamour is haar op het lijf geschreven. Voor de kerstmake-up 2012 brengt Tyen een hedendaagse, elegante versie van de stijl van de grote bals van Dior, het geheel gekruid met een kwinkslag. De vluchtige en flamboyante ‘grand bal-traditie’ als ultieme kerstfantasie.

Palette 5 Couleurs – €59,56

De Palette 5 Couleurs mogen niet ontbreken in de Dior collecties. Deze keer brengen ze twee prachtige combinaties uit, genaamd Fairy Golds en Night Golds. Vijf prachtige kleuren die een dramatisch effect geven en je ogen doen oplichten in de donkere nacht. De heldin van het grand bal draagt haar masker rechtstreeks op de huid.

Palet Grand Bal – €90,14

In de 18e eeuw hadden de meisjes een balboekje waarin ze de namen van hun danspartners konden noteren. In een moderne versie bevat het alle essentiële make-upproducten voor moderne party girls! Dit hebbeding bevat een parelmoeren
oogschaduwduo – platina en goud – met zijige glans en even schitterend als een avondjurk. Twee glosstinten en een intens zwarte eyeliner maken dit luxeobject compleet.

Rouge Diorific – €34,76

Voor de eerste keer brengt Dior een nieuwe magische versie van de coutureverpakking van Diorific. Diors lipstick met het hoogste haute couturegehalte leidt het bal, glamoureuzer en schitterender dan ooit. Voor Kerstmis 2012 wordt Diorific uitgebracht in vier exclusieve rode tinten: Wine Red, Timeless Scarlett, Red Carpet, en Vibrant Rosewood.

Dior Addict Ultra Gloss – €29,52

De Dior Addict Ultra Gloss is ondertussen zo iconisch geworden dat iedereen de beroemde huls wel kent. Deze kerst worden de kleuren alleen of als topcoat op de lippen aangebracht om de vloeiende lijn van een baljurk te veranderen of een superslank silhouet te accentueren. Verkrijgbaar in twee kleuren: Or Lamé en Rouge Cérémonie.

Vernis Diorific – €27,25

Diorific Vernis bestaat in een assortiment van luxetinten. Het is een echt hebbeding met een hoog collectorgehalte. Deze nagellak in een uitzonderlijke collectoreditie legt de brug tussen mode en juweelkunst. Een echt hebbeding!

Diorskin Poudre Libre Gold Dust – €49,99

Dit losse poeder van Diorskin, met een subtiele gouden tint zorgt voor een delicaat effect op de huid. Je kan het lichtjes aanbrengen op de jukbeenderen, schouders en neklijn. Een verleidelijk accent om puur te genieten van sensuele avonden!

Faux Cils Grand Bal – €29,71

Voor de eerste keer creëerde Dior ook een collectie valse wimpers. Dankzij de zilveren pareltjes of geraffineerde gouden Swarovski-kristallen krijgen de ogen een mysterieuze, sprankelende glamourlook.

Samen met de nieuwe waterproof liner van Diorshow, die als een gouden lijntje tegen de wimperaanzet ligt, gaan je oogleden zeker schitteren. Je kan het ook als een lichtaccent in de ooghoek aanbrengen

Zijn jullie ook zo gek van deze collectie?! Ik ben echt al aan het wegdromen van deze producten. Goud is helemaal mijn ding, ik breng het vooral graag aan op mijn oogleden. Op mijn wishlist? Ja, hallo, àlles natuurlijk. Zo mooi allemaal! Maar het palette Night Gold, de lipsticks, de nagellakken en het oogpotlood staan toch bovenaan.

Verkrijgbaar vanaf 24 oktober 2012 in alle door Christian Dior erkende parfumerieën.

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

7 Comment

 1. Hedwig says: Reply

  De flacons van die gloss… wauw.

 2. liesbethvv says: Reply

  Wauw, prachtige verpakkingen!
  En ik ben ook zwaar fan van goud voor make-up en nagellak dus dit bevalt me erg 🙂

  <3

 3. Die nagellakjes zijn echt prachtig !

 4. beautiesatwork says: Reply

  de lipgloss en de nagellak 😀

 5. Helemaal terug? 🙂

  Deze collectie is ongelooflijk prachtig. Ik denk dat ik sowieso een nagellakje koop en een mooie diepe lippenstift. Woop, 24 oktober is BIJNA 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ik begin inderdaad terug langzaam aan 🙂 En inderdaad, nog een dikke 2 weken en we kunnen onze slag slaan!

 6. Oooh de lipsticks ! Daar moét ik toch eentje van kopen !

Leave a Reply