Dior Glowing Gardens Spring 2016

De lente loert al om de hoek, dus ik toon jullie graag de volgende lentecollectie: Glowing Gardens van Dior. Deze collectie werd gecreëerd door Peter Philips, Creative & Image Director voor Dior Makeup, liet zich inspireren door de pastelkleuren van de bloementuinen in Granville.

Dior Glowing Gardens Spring 2016

Je kan hier de volledige collectie bekijken: zachtroze blushes, glimmende highlighters, pastelkleurige oogschaduws en meer. Ik toon jullie met plezier een nagellak en lipproduct!

Dior Vernis Couture Colour ‘Lilac’ – €26,50

Lilac is een prachtige roze kleur met een vleugje paars erdoor. Ik vind hem meer roze dan lila, maar dat is zeker geen nadeel.

Dior Vernis Couture Colour 'Lilac

Dior Vernis Couture Colour 'Lilac
Zoals alle Dior nagellakjes lakt deze erg fijn. De lak dekt erg goed en droogt snel waardoor je snel laagjes kunt opbouwen. Op onderstaande foto zijn twee laagjes aangebracht. Mooi, niet?

Dior Vernis Couture Colour 'Lilac

Dior Lip Glow Color Reviver Balm ‘Lilac’ – €37

Het product waar ik het meest enthousiast over ben, is deze Lip Glow Color Reviver Balm. Dit schatje benadrukt de natuurlijke kleur van de lippen en geeft iedereen een gepersonaliseerde roze kleur. De Color Reviver technologie in de balsem reageert namelijk met het vochtgehalte van de lippen. Je kan het gebruiken als lippenbalsem, primer of met een lipstick of Lip Maximizer voor nog betere resultaten.

Dior Lip Glow Color Reviver Balm

Dior Lip Glow Color Reviver Balm

Ik heb de kleur ‘Lilac’, een limited edition kleur. Het is, net zoals de nagellak, eerder roze dan lila maar je merkt wel de koele, paarse ondertonen op.

Dior Lip Glow Color Reviver Balm

Op mijn lippen is hij op het eerste zicht eerder transparant. Maar na enkele minuten verkrijg ik een natuurlijk roze tint met een vleugje paars erdoor. Heel mooi en naturel! Het voedt mijn lippen ook erg goed, iets wat erg welkom is met dit weer. Ik gebruik het al een dikke week iedere dag en ik zie mezelf niet snel overschakelen op iets anders!

Dior Lip Glow Color Reviver Balm

Hoewel pastelkleuren en rozetinten mij normaal absoluut niet liggen, moet ik toegeven dat dit een erg leuke collectie is. Het roept bij mij in ieder geval een op en top ‘spring’ gevoel op!

Veel liefs,

Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 Comment

 1. Marijke says: Reply

  Prachtige make upjes! Ik ben best benieuwd naar de Lip Glow! 🙂

 2. Aaah hier zijn ze weer, wat een juweeltjes van producten zijn het toch!

 3. Saraya says: Reply

  Mooie producten, wat hou ik toch van Dior 🙂

  Ik zou graag de highlighter willen van de lente collectie!

  X

Leave a Reply