Dior Fluid Stick – Wonderland & Aventure

Ik toonde al eerder de nieuwe Diorshow Mono Transat Edition uit de Transat zomercollectie van Dior. Vandaag zijn de Dior Addict Fluid Sticks aan de beurt!

Ik ontving twee prachtige kleuren: Wonderland en Aventure. Lezen jullie meer voor meer informatie en swatches?

De Dior Addict Fluid Sticks zijn geheel nieuwe producten van Dior. Het zijn in feite lipgloss-lipstick hybrides en stopt alle voordelen ervan in één product. Het resultaat? Een lipproduct dat zo goed blijft zitten als een stain, gepigmenteerd is als een lipstick en glanst als een lipgloss. Een ware droom!

De twee kleuren die ik hier heb, zijn Wonderland (fuchsia roze) en Aventure (fel koraal). Het zijn beide prachtige kleuren die ik zelf ook zou uitkiezen.

De verpakking van de Fluid Sticks vind ik alvast TOP! Ze hebben elementen van de typische Diorverpakkingen (de ronde dop, de naam ‘Dior’ op de zijkant van de huls), maar de onderkant vind ik echt prachtig. Het heeft een lipstickvorm, maar eigenlijk is het product een soort van gloss.

De applicator is een sponsapplicator en perfect qua grootte: niet gigantisch maar ook niet absurd klein. De applicator neemt net genoeg product op en de vorm past goed op de lippen.

Links is Aventure, een koraaloranje kleur. Rechts zien we Wonderland, een supermooie roze kleur,

Aventure is een fantastisch mooie tint, ideaal voor in de zomer en lente. Op de lippen komt het rode meer naar voren, terwijl de swatch op mijn arm meer het koraaloranje benadrukte.

Aventure is echt mijn favoriet! Het is zo’n ongelofelijk mooie roze kleur! Het geeft je echt de perfecte lippen, niet?

Dus tot nu toe hebben we al bewezen dat de Fluid Sticks inderdaad de pigmentatie van een lipstick hebben en de gloss van een lipgloss. En nu ga ik jullie het andere bewijzen. Onderstaande foto werd namelijk getrokken nadat ik swatches had gemaakt op mijn arm en die er 10 seconden later afveegde. Je ziet direct dat het product de huid staint!

Op de lippen is het effect nog duidelijker. Na een hapje en een drankje verdwijnt de gloss grotendeels. Een deel van de kleur vervaagt ook, maar je blijft achter met natuurlijk gestainde lippen. Echt een supermooi effect!

Ik weet sowieso dat Wonderland nog vaak bovengehaald zal worden. Het is ZO een mooi kleurtje dat eigenlijk iedereen wel staat. Naar mijn mening is dit dus dé musthave uit de collectie!

In totaal zijn er 16 kleuren beschikbaar die je hier kunt bekijken. De collectie bevat zowel natuurlijke tinten als echte knallers. Keuze genoeg, dus.

Dior Addict Fluid Stick – €36,75

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

12 Comment

 1. Lys says: Reply

  Wonderland ziet er echt zo'n mooie kleur uit!

 2. Angelique says: Reply

  wat een gave verpakking, de kleuren vind ik ook erg leuk

 3. Oh waauw, Aventure is inderdaad echt de status favoriet meer dan waard, geweldige kleur!

 4. Ze blijven inderdaad suepr lang zitten, ik vond dat eigenlijk best wel bewonderenswaardig want had het niet verwacht!

 5. Jana says: Reply

  Dat ziet er heel mooi uit 🙂 x

  1. DianaAPBL says: Reply

   I agree 😉

 6. beautiesatwork says: Reply

  ik vind ze allebei mooi 🙂

 7. Mme_Sophistique says: Reply

  wonderland is echt heel mooi! staat je ook super

  1. DianaAPBL says: Reply

   Thanks sweetie!

 8. superhettie says: Reply

  Oh wauw, wat een prachtige kleuren en wat een prachtig product!

 9. mostlysunnybunny says: Reply

  Hey Diana, both shades look absolutely stunning on you! I have wonderland and it looks bolder on me. Maybe it's just how I apply it? 😉 Now I want Aventure too, but I already bought the Addict Extreme version of the shade. Gotta love a good coral!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Hi Sunny! Thanks so much. And indeed, Wonderland does look more fuchsia on you than on me!

Leave a Reply