Dior Diorific Duo Manicure Bijou

Ik toonde jullie in mijn verslagje van het Diorevent de prachtige kerstcollectie van Dior al. Vandaag heb ik een review van de Diorific Duo Manicure Bijou set klaarstaan. Benieuwd?

Met deze Duo Manicure Bijou set volgt Dior de caviar nails trend. Een beetje later dan de rest, maar dat maakt Dior meer dan goed door wat luxe toe te voegen aan haar eigen versie.

Het setje bevat een gouden basislak, de toppings en een gouden (!) trechter. De lak en toppings zitten bovendien in zo’n rond flesje die ook vorig jaar in de kerstcollectie zaten.

De Gold Nail Lacquer Base is een koele, gouden kleur met een metallic finish. In het flesje ziet het er uit als vloeibaar goud!

De Crystal Pearls zijn kleine, ronde, doorzichtige pareltjes. Ze zijn best groot in vergelijking met de meeste kaviaartoppings.

Het borsteltje van de nagellak is nogal aan de dunne kant, maar omdat de lak makkelijk smeert en absoluut niet streperig is, is dat geen probleem.

In het doosje zat een kleine gebruiksaanwijzing, maar de meeste beautyliefhebbers weten ondertussen wel hoe zo’n manicure in elkaar zit.

Om te beginnen maak je je nagels helemaal schoon met een remover. Daarna breng je één laagje van de basislak aan en laat je deze volledig drogen.

Daarna breng je een tweede laag aan en terwijl deze nog nat is, giet je de parels over je nagels zodat deze blijven plakken.Vervolgens voorzichtig aandrukken, laten drogen (15-20 minuten voor een optimaal, stevig effect) en je bent klaar!

Een tip van de dame bij Dior: gebruik het plastieken schaaltje dat bij deze kit zit. Leg je vinger hierin en giet de parels daarover. De restjes van je op en kun je met behulp van het trechtertje terug in het flesje stoppen.

Ik ben sowieso al gek van de gouden nagellak op zich. Ik zie mezelf wel niet rondlopen met al mijn nagels in deze kleur, maar zo’n gouden accentnagel voor de feestdagen past perfect.

Deze manicure set is zeker anders dan andere nailarts die ik heb gezien, vooral omwille van de doorzichtige parels. Ik vind het effect wel leuk, maar ik beperk het zeker tot één accentnagel. Dat is wat de dame bij Dior ook heeft gedaan. Ik bedoel, zie je je al rondlopen met àl je nagels op deze manier? Lijkt me niet erg praktisch!

Ik moet toegeven dat Dior echt over àlles heeft nagedacht toen ze dit setje ontwikkelden: een trechtertje én een schaaltje waardoor je met gemak de parels terug in het flesje kunt gieten. Dior heeft echt een goed oog voor detail!

De manicure zelf blijft erg goed zitten àls je deze goed laat drogen. Tijdens het event had ik zo’n accentnagel laten doen, maar de parels vielen er al snel af omdat ik het niet goed heb laten drogen. Dus neem hier zeker je tijd voor en probeer je nagel niet te stoten na het lakken, want dan is je manicure snel naar de knoppen. Maar als je alles goed laat drogen, kan je bijna een week met deze manicure op je nagels rondlopen!

Nu, deze manicure set is geen absolute musthave, dat moet ik toegeven. Mààr ik vind wel dat dit setje zich erg goed onderscheidt van de anderen door een aantal factoren.
Allereerst bestaan de toppings uit prachtige, diamantachtige parels. Net ietsjes anders dan een doorsnee caviar manicure, niet? Bovendien zijn de flesjes nog eens supermooi, en alleen daarom zou je hem al in huis halen! Het setje is ook erg praktisch doordat Dior aan al die details heeft gedacht.

Wat mij betreft, is dit dus een topper in de manicurewereld!

Dior Diorific Duo Manicure Bijou – €41 (nu verkrijgbaar, ENKEL bij de Diorstanden in de INNO)

Veel liefs,
Diana

 

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

21 Comment

 1. Het resultaat is in ieder geval stunning!

 2. Wat een prachtig setje! 🙂 Ik vind dat je het heel netjes hebt gedaan, mijn complimenten!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel, dat vind ik heel lief van je!

 3. chitchatontherocks says: Reply

  Héél mooi gedaan. Ik denk niet dat ik het zelf zo proper aangebracht zou krijgen, aangezien ik een échte kluns ben ;-).

 4. Mme_Sophistique says: Reply

  bijna een week? wow dat is echt veel langer dan ik had gedacht

 5. Krizia says: Reply

  Ik zou deze ook verkiezen boven de gewone caviar setjes. Maar ik heb daar geen geduld voor, haha.

  x Krizia

  Shark Attack – Fashion Blog

 6. de flessen zijn prachtig!

 7. Ik moet zeggen dat je het echt heel mooi en netjes gedaan hebt! Maar ik blijf toch geen voorstander van die bolletjesmanicures.

  1. DianaAPBL says: Reply

   Dankjewel Melissa, heel fijn om te horen! Ik ben er eigenlijk ook geen hele grote fan van, ik heb zo'n fobie voor bolletjes haha.

 8. beautiesatwork says: Reply

  die verpakking is echt goddelijk hé 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Goddelijk is inderdaad het juiste woord!

 9. thevalleydoll says: Reply

  Whoaaa, zo'n leuke set !

 10. Jana says: Reply

  Wow wat een mooi setje 😀 x

 11. Wauw dit is denk ik de mooiste caviar die ik ooit heb gezien. En ik ben een golddigger hahaha. Ik heb zelf een mooie lipstick van de Diorific serie. De verpakkingen zijn altijd zo mooi 🙂

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ga je deze in huis halen? 😀

   1. Ik ben gisteren naar de nieuwe Flormar winkel in Amsterdam geweest en heb daar echt te veel gekocht, dus mij shopping budget is op voorlopig 🙂 Als je benieuwd bent naar de winkel: morgen komt er een filmpje van online op mn site.,

 12. beautytalkblog says: Reply

  Wauw, wat leuk bedacht! Prachtig!
  Eefje

 13. melfortune says: Reply

  WAUW! Ziet er echt geweldig uit!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Ja, he? Lijkt me ook wel iets voor jou! 🙂

 14. mostlysunnybunny says: Reply

  This set is SO holiday-appropriate! I love the gold on your skin tone! I like it on mine, but I think it looks even nicer on you!

  1. DianaAPBL says: Reply

   Aw thanks! I think it looks great on you too! I loved your combo with the red nail polish!

Leave a Reply