Dior Bird Of Paradise: review + swatches

Eerder deze week toonde ik jullie al een preview van de Bird Of Paradise Dior zomercollectie. Velen onder jullie vonden het – terecht – één van de mooiste collecties van Dior tot nu toe!

Ik heb enkele items uit deze prachtcollectie die ik jullie vandaag graag toon. Zet jullie schrap voor de overload aan foto’s!

De productjes die ik hier heb zijn een Dior Addict lipstick in de kleur 471 Flamingo, een nagellak duo in 002 Baha en een mono oogschaduw in 351 Feather.

Laten we eerst naar de Diorshow Mono kijken. Deze zijn redelijk nieuw, dus ik was heel benieuwd!

De verpakking is zoals de Dior blushes en oogschaduwpalettes, maar dan in’t klein. Ik vind het een handig formaat en het ligt erg fijn in de hand.

De mono bevat een spiegeltje dat net groot genoeg is, en dus ook handig voor on the go. De twee applicators die erbij zitten zijn ook van hele goede kwaliteit, dus je hoeft je kwastjes niet mee te nemen.

De kleur die ik in mijn bezit heb is 351 Feather. Dit is een blauwgroene kleur met een gouden shimmer erdoor. Een beetje moeilijk om te beschrijven, want soms lijkt hij meer blauw, en soms heb je meer een groene kleur. Ik ben alvast fan van dit soort kleurtjes, vooral als eyeliner.

De oogschaduw is echt heel zacht maar toch stevig. Je moet maar zachtjes vegen en de kleur komt er meteen vanaf. Het product verstuift amper, dus dat is ook heel erg mooi meegenomen.

Je kan deze mono’s ook nat gebruiken voor een intenser pigment. Bijvoorbeeld als eyeliner: je gebruikt een nat kwastje et voila, een perfecte eyeliner met intense kleur!

Up next: de Dior Addict Lipstick in de kleur 471 Flamingo.

De huls van de lipstick is echt heel mooi. Ik heb nog enkele andere Dior Addict lipsticks in mijn bezit, en deze hadden een blauwe huls. Deze zilveren variant vind ik nét iets luxueuzer ogen, niet?

Flamingo is een felroze bubblegum pink met een koele ondertoon. Ik vind het echt een mooi en zomers kleurtje!

Ik ben erg onder de indruk van de pigmentatie van deze lipsticks! De andere Dior Addict lipsticks die ik heb waren ook geweldig qua pigmentatie, maar deze is nóg beter. Met slechts één veegje heb je een volledige dekking. Ik ben sterk onder de indruk!

Swatches! Links de oogschaduw nat, dan droog, en dan de lipstick.

Zoals je kunt zien is er niet veel verschil als de oogschaduw nat wordt aangebracht. Oh, en vergis je niet: deze swatches zijn maar met één licht veegje gemaakt, dus de pigmentatie is echt uitstekend!

De lipstick brengt aan als een lippenbalsem – zo zacht voelt hij aan. De dekking is echter, zoals je kunt zien, geweldig goed. Nu, de lipstick blijft niet de hele dag zitten, wat wel logisch is door de zachte textuur. Maar ik denk niet dat iemand er problemen mee gaat hebben om een Dior Addict lipstick boven te halen om bij te werken 😉

Tot slot heb ik nog dit prachtig nagellak duo in de kleur Baha. Dit is een prachtig duo van roze en blauw. Het lijkt misschien een rare combinatie, maar de kleuren zijn echt in harmonie met elkaar.

Hier is de nagellak met één laagje aangebracht. Zoals je kunt zien is het al een perfecte dekking! Maar je kan wel een tweede laagje aanbrengen als je dat liever hebt.

Zoals ik al eerder had gezegd: dit is één van de mooiste collecties van Dior! Ik vind het prachtig dat Dior niet bang is om met kleuren te spelen, en dat de combinatie van felroze en knalblauw zeker en vast zal lonen.

Ik raad zeker aan om eens een kijkje te nemen wanneer deze collectie in de winkels ligt. Ook al ben je het niet gewend om kleur te gebruiken (zoals ikzelf!), je kan het subtiel doen door bijvoorbeeld deze roze lippenstift en felgekleurde nagels. Zo ben je helemaal klaar voor de zomer!

Dior Addict Lipstick – €34,76
Diorshow Mono – €31,88
Vernis Bird of Paradise – €31,29

Veel liefs,
Diana

Share the love!Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

6 Comment

 1. Mooie lippenstift! En de lakjes zijn ook heel leuk.

 2. Lien says: Reply

  PRACHTIGE collectie!!!

 3. Marijke says: Reply

  Wauw, die lipstick!!

 4. beautiesatwork says: Reply

  O-M-G =D

 5. mostlysunnybunny says: Reply

  I can't wait to see the other nail polish duo! If I buy one thing from this collection that would probably be it!

 6. Vooral de nagellakjes zijn supermooi! 🙂

Leave a Reply